Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

«Ο Φελαϊνί μού έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»

Μια Γαλλίδα που είχε σχέση με τον Μαρουάν Φελαϊνί δηλώνει πως ο Βέλγος μέσος της Μαν. Γιουνάιτεντ έστελνε γυμνές φωτογραφίες του και τον κατακεραυνώνει για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι.

«Ο Φελαϊνί μού έστελνε γυμνές φωτογραφίες του»
Την ώρα που οι επιδόσεις του εντός γηπέδου έχουν πάψει προ πολλού να είναι ζηλευτές, φαίνεται πως και εκτός αγωνιστικών χώρων δεν τα πηγαίνει καλά ο Μαρουάν Φελαϊνί.

inner

Μια Γαλλίδα που είχε σχέση με τον Βέλγο μέσο της Μαν. Γιουνάιτεντ δήλωσε στην Daily Star πως της έστελνε γυμνές φωτογραφίες του. Η ίδια αναφέρει πως «πήγε» μαζί του, αλλά… δεν εντυπωσιάστηκε και τον σύγκρινε με τους Μάριο Μπαλοτέλι και Άσλεϊ Κόουλ, με τους οποίους επίσης έχει πλαγιάσει στο παρελθόν. «Κάναμε σεξ, αλλά ήταν λίγο βαρετά. Δεν ήταν τόσο καλά όσο με τον Μπαλοτέλι ή τον Κόουλ», είπε και πρόσθεσε: «Μετά ήταν ξαπλωμένος δίπλα μου με τα κατσαρά του μαλλιά και ήταν σαν να ήμουν κρεβάτι με γυναίκα».

inner

Μάλιστα, κατηγόρησε τον παίκτη πως αφού έκανε σεξ μαζί της κι ενώ μέχρι να τα καταφέρει την πίεζε ασφυκτικά να έρθει από τις ΗΠΑ, όπου κατοικούσε, αφότου την έριξε στο κρεβάτι του άρχισε να απομακρύνεται, να μην απαντά στα μηνύματά της και να διακόπτει κάθε επαφή μαζί της. «Άφησα μια δουλειά κι έναν φίλο στις ΗΠΑ για εκείνον και εκείνος με εκμεταλλεύτηκε. Ήμουν χαζή που τον πίστεψα», ανέφερε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: