Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Πέλκας: «Σεβόμαστε τον Ηρακλή, αλλά μέχρι εκεί…»

Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΟΚ η ήττα από τον Ολυμπιακό και τώρα χρειάζεται να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πέλκας.

Πέλκας: «Σεβόμαστε τον Ηρακλή, αλλά μέχρι εκεί…»
«Θα πάμε όπως σε κάθε αγώνα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε καλά αυτές τις μέρες. Πιστεύω να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα», τόνισε ο Δημήτρης Πέλκας εν όψει του αποψινού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός διεθνής άσος στο Novasports

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ και την κλήση στην Εθνική Ελλάδας: «Είναι λίγο ξαφνικό όλο αυτό. Γύρισα από την Πορτογαλία με σκοπό να τα δώσω όλα και να καθιερωθώ στην ομάδα. Σιγά-σιγά άρχισα να πετυχαίνω τους στόχους μου, να γίνονται πραγματικότητα αυτά που ονειρευόμουν από μικρός. Φυσικά είναι ακόμα αρχή. Έχω βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, και θα τον περάσω μόνο μέσα από την δουλειά και την συνεχόμενη ανοδική πορεία».

Για το αν υπήρξε κάτι που τον επηρέασε προς το καλύτερο: «Το ποδόσφαιρο από μικρός το έβλεπα αλλιώς. Ονειρευόμουν ότι αυτό ήθελα να κάνω στην ζωή μου. Οι δανεισμοί μου προκαλούσαν πείσμα, θυμό και εγωισμό γιατί πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω. Έβαλα το κεφάλι κάτω, δούλεψα πολύ, κάτι που συνεχίζω, και ελπίζω να έρθει η ανταμοιβή από όλο αυτό».

Για την συμμετοχή του στην Εθνική: «Είναι τρομερό το συναίσθημα. Ειδικά όταν ακούς τον εθνικό ύμνο στον αγωνιστικό χώρο, σου προκαλεί ανατριχίλα. Πραγματικά ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα. Όπως είπα και πριν δεν έχω στόχο να σταματήσω εδώ. Αν πω ότι έχω πετύχει κάτι και μείνω σε αυτό τότε το… τρένο θα χαθεί. Θέλω σιγά σιγά να πετύχω κι άλλα πράγματα, γιατί το ποδόσφαιρο μπορεί να σου προσφέρει πολλά».

Για το τι δεν πήγε καλά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Μπορεί να ήταν η κούραση, μπορεί να ήταν η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης καθώς δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη. Το αφήνουμε όμως πίσω. Κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής το οποίο φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε. Θα πάμε όπως σε κάθε αγώνα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε καλά αυτές τις μέρες. Πιστεύω να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τον Ηρακλή: «Έλειψε ο Ηρακλής από την Α Εθνική και το συγκεκριμένο ντέρμπι. Είναι καλό αυτές οι ομάδες να βρίσκονται στην μεγάλη κατηγορία. Είναι μία καλή ομάδα την οποία σεβόμαστε, αλλά μέχρι εκεί. Στον γήπεδο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την αρνητική παράδοση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο: «Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε αυτά που ζητάει ο προπονητής και δώσουμε όλοι το 100% δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: