Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Δεν την... πατάει σαν πρωτ-Άρης!!

Συνεχίζει μόνο με νίκες. Ο Άρης παρότι ισοφαρίστηκε σε καθοριστικό σημείο στο ντέρμπι με τον Εθνικό Αγιονερίου απάντησε στο… καπάκι με τον Κυβελίδη (76’) κι έμεινε μόνος στην κορυφή, 2-1.

Δεν την... πατάει σαν πρωτ-Άρης!
Ούτε στο Κιλκίς δεν σταμάτησε το τρένο του Άρη. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πήρε και το ντέρμπι του Α’ ομίλου στην έδρα του Εθνικού Αγιονερίου (2-1) και πλέον βρίσκεται μόνη στη πρώτη θέση, έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Ντούνη. Παρότι είχαν τον έλεγχο και ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίστηκαν στο 75’, έπειτα από γκολ του Καρασίμου. Η απάντησή τους όμως ήταν άμεση. Στο επόμενο λεπτό (76’) ο Κυβελίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γουναρίδη χαρίζοντας τη νίκη και την πρώτη θέση στον Άρη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γουναρίδης, Μπουζούρας, Τριανταφυλλίδης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασήμος, Υψηλός, Στεφανίδης Στ, Στεφανίδης Ν., Πεχλιβάνης, Δρόσος

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Tζινάρ, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Ρόβας, Μελισσάς, Ντούνης, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Καζναφέρης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: