Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

Μπρίτο: «Όλοι μαζί θα αλλάξουμε την κατάσταση»


Μόνο αν όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι μια γροθιά θα καταφέρει να αλλάξει η κατάσταση στον Ατρόμητο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Εντουάρντο Μπρίτο εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Βέροια.

Μπρίτο: «Όλοι μαζί θα αλλάξουμε την κατάσταση»
Μόνο αν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου είναι μαζί θα καταφέρουν να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Εντουάρντο Μπρίτο εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Βέροια για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκ των αρχηγών των Περιστεριωτιών και πιο παλιός παίκτης της ομάδας στο Novasports

Για την εικόνα του Ατρόμητου, ο οποίος σε 5 αγώνες έχει 3 ήττες και 2 ισοπαλίες: «Πρέπει να μιλήσουμε όλοι. Μιλήσαμε πολύ. Λέμε, λέμε, λέμε, αλλά στο τέλος μένει η πίκρα από το αποτέλεσμα. Δεν έχει νόημα να μιλάμε, αλλά να βγει ο καθένας στο γήπεδο και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Αν η ομάδα δώσει το 100%, θα τα καταφέρουμε».

Για το πώς θα βρεθεί μία λύση: «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό και ξέρουμε πολύ καλά ότι πρέπει να φύγουμε από αυτή την κατάσταση. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Από αυτή την Κυριακή μπορούμε να αλλάζουμε αυτή την όχι ευχάριστη εικόνα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και να φέρουμε την ομάδα σιγά-σιγά εκεί που πρέπει».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τη Βέροια: «Η Βέροια είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Κάθε παιχνίδι εκεί είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε εμείς πώς θα είμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: