Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Καλάθης: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση»


Στην αναποτελεσματικότητα στην επίθεση απέδωσε ο Νικ Καλάθης την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Καλάθης: «Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση»
Ο ομογενής γκαρντ των «πράσινων» τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς έπρεπε να το είχαν κερδίσει και πως υπήρξε έλλειψη ενέργειας, ενώ θωρεί πως θα χρειαστεί βελτίωση, ενόψει των επόμενων παιχνιδιών. Πιστεύει πως θα είναι έτοιμοι και δυνατοί για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, ώστε να έρθει η νίκη για τον υπέροχο κόσμο.

Αναλυτικά: «Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα. Ήταν πολύ σημαντικό. Παίξαμε με μια δύσκολη ομάδα, όμως νομίζω ότι δώσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Όχι, δεν πιστεύω ότι υπήρχε έλλειψη ενέργειας. Νομίζω ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση.

Θα πρέπει να δούμε το βίντεο και να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε. Ειδικά τα τελευταία πέντε λεπτά, όπου είχαμε πρόβλημα στην εκτέλεση. Έτσι είναι η ζωή μας. Τη Δευτέρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι.

Έτσι είναι το μπάσκετ. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά θα είμαστε δυνατοί.

Είναι θαυμάσιο που θα παίξουμε τον πρώτο μας εντός έδρας αγώνα. Έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: