Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Το αισιόδοξο μήνυμα της μητέρας των παιδιών του Όντομ!!


Ο Λαμάρ Όντομ παρουσιάζει σημαντική πρόοδο στην υγεία του και αυτό φάνηκε και από το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε η μητέρα των παιδιών του. Η γραπτή δήλωση των τελευταίων.

Το αισιόδοξο μήνυμα της μητέρας των παιδιών του Όντομ
Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τις ΗΠΑ για τον Λαμάρ Όντομ, καθώς τις τελευταίες ώρες αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ άνοιξε τα μάτια του και χαιρέτησε την πρώην σύζυγό του, Κλόι Καρντάσιαν, που βρίσκεται στο πλευρό του. Ο πρώην ΝΒΑερ νοσηλεύεται αφότου βρέθηκε σε ημιθανή κατάσταση σε οίκο ανοχής, έχοντας καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και χαπιών.

Η πρώην σύντροφος και μητέρα των δύο παιδιών του Όντομ, Λίζα Μοράλες, έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα μέσω Twitter. «Η αλήθεια είναι πως ο Θεός είναι καλός. Πάντα. Συνεχείς προσευχές για τα παιδιά μου και τον πατέρα τους. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τις ευχές», τόνισε.





Η Κλόι Καρντάσιαν φέρεται να κανόνισε να μεταβούν αεροπορικά από τη Νέα Υόρκη στο Λας Βέγκας ο πατέρας του Όντομ, Τζο, τα δύο του παιδιά, Ντέστινι και Λαμάρ Τζούνιορ, καθώς και η μητέρα τους, ώστε να είναι δίπλα του. «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τη συμπαράσταση στον πατέρα μας. Εκτιμούμε ότι σέβεστε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και σας ζητούμε να συνεχίσετε τις προσευχές», ανέφεραν σε γραπτή τους δήλωση τα παιδιά του Όντομ.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: