Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Πρώτο δείγμα... Κλοπ θετικό!

Στην πρώτη του παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της, η Λίβερπουλ έφυγε από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» απέναντι στην Τότεναμ έναν βαθμό από το τελικό 0-0 και με πολλές καλές εντυπώσεις.

Πρώτο δείγμα... Κλοπ θετικό
Η πρώτη παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ ήταν θετική. Μπορεί να μην πήρε τη νίκη αλλά απέναντι στην Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» το τελικό 0-0 είναι ένα αποτέλεσμα αποδεκτό από όλους στους «κόκκινους».

Έχοντας κάποια από τα στοιχεία που αρέσουν στον Κλοπ αλλά και την... αύρα της αλλαγής του προπονητή οι παίκτες της Λίβερπουλ μπήκαν στο παιχνίδι αρκετά ανεβασμένοι. Στο 10ο λεπτό –μάλιστα- ο Ορίζι σημάδεψε το δοκάρι σε κεφαλιά του. Ο «ενθουσιασμός» αυτός των «κόκκινων» χάθηκε με την αναγκαστική αλλαγή του Τσαντλί με τον Κλίντον.

Η Τότεναμ ανέβηκε αγωνιστικά και στο 28ο λεπτό έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία για να σκοράρει όταν το σουτ του Κλίντον υποχρέωσε τον Μινιολέ σε μια εκπληκτική επέμβαση. Στο 37ο λεπτό ήρθε άλλη μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον τερματοφύλακα να κάνει απόκρουση, σε σουτ του Κέιν και στη συνέχεια ο Σακό να διώχνει στο σουτ που έκανε στην επαναφορά ο Ντέλε Άλι.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο δεύτερο 45λεπτό με τη Λίβερπουλ να ανεβαίνει σταδιακά και να πιέζει την Τότεναμ στα τελευταία 15 λεπτά. Στο 78ο λεπτό προέκυψε και η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο 45λεπτο με τον Ορίζι να μην κάνει καλό σουτ όταν βρέθηκε απέναντι στον Γιορίς. Στο 84ο λεπτό ο Μινολέ έσωσε τη Λίβερπουλ σε ένα μακρινό σουτ του Κέιν.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε της δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ με την Τότεναμ να μένει αήττητη στην έδρα της αλλά και την Λίβερπουλ να παίρνει τον πρώτο της βαθμό σε μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την καθοδήγηση του νέου της προπονητή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: