Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Μάσα: «Στην καλή μας μέρα νικάμε όλες τις ομάδες»


Την άποψη ότι ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην καλή του ημέρα εξέφρασε ο Πάμπλο Μάσα, μιλώντας για την προσεχή αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη.

Μάσα: «Στην καλή μας μέρα νικάμε όλες τις ομάδες»
Ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο στην καλή του ημέρα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πάμπλο Μάσα εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης με τη Skoda Ξάνθη για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός φορ στο Novasports

Για την προσεχή αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τη Skoda Ξάνθη: «Θεωρώ ότι εξαρτάται καθαρά από εμάς, το πώς θα παίξουμε. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση, μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο, το έχουμε δει και αυτό περιμένουμε. Αυτό θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, με τον Αστέρα να επιστρέψει στις εμφανίσεις που είχαμε την περσινή σεζόν».

Για το αν λειτούργησε ευεργετικά για τους Αρκάδες: «Μας εξυπηρέτησε να ξεκουραστούμε και να κάνουμε μία διακοπή, κάτι που ελπίζουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το γεγονός ότι έγινε πατέρας: «Μακάρι να πετύχω ένα γκολ που το χρειάζεται η ομάδα και σίγουρα ένας από τους πρώτους που θα το αφιερώσω θα είναι το παιδί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: