Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Να σπάσει και την «κατάρα» ο Κλοπ!!!

Πέρα από το... προφανές, δηλαδή μία νίκη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» κόντρα στην Τότεναμ, ο Γιούργκεν Κλοπ θα πρέπει να σπάσει και την «κατάρα» της Λίβερπουλ, που δεν θέλει κανέναν από τους έξι τελευταίους προκατόχους του, να έχουν πάρει τους τρεις βαθμούς στο ντεμπούτο τους!

Να σπάσει και την «κατάρα» ο Κλοπ!

Δεν είναι μόνο η νίκη. Δεν είναι μόνο μία καλή εμφάνιση μετά από... καιρό για τη Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ, πέρα από τα... προφανή, θα πρέπει να κάνει κάτι παραπάνω, αν θέλει να μην μπει στη λίστα.
Ποια λίστα; Αυτή των τελευταίων έξι προπονητών της Λίβερπουλ που στο ντεμπούτο τους στον πάγκο των «κόκκινων», δεν κατάφεραν να κερδίσουν και στην καλύτερη έφεραν ισοπαλία!
Η αρχή έγινε με τον Ρόι Έβανς το 1994, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής της Λίβερπουλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Νόριτς. Τη σκυτάλη πήρε ο Ζεράρ Ουγιέ το 1998, ο οποίος ηττήθηκε μέσα στο «Άνφιλντ» με 3-1 από τη Λιντς. Ακολούθησε ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος το 2004, ήρθε ισόπαλος με την Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (1-1). Ο Ρόι Χότζον δεν είχε καλύτερη μοίρα το 2010, αποσπώντας την ισοπαλία στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ (1-1). Με το... αριστερό ξεκίνησαν και οι Κέντι Νταλγκλίς και Μπρένταν Ρότζερς, οι οποίοι το 2011 και 2012 αντίστοιχα, ηττήθηκαν από τις Μπλάκμπουλ (2-1, εκτός) και Γουέστ Μπρομ (3-0, εκτός).
Θα μπορέσει λοιπόν ο Γερμανός προπονητής να είναι ο πρώτος, μετά από 21 χρόνια, που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη, στην πρώτη του παρουσία ως τεχνικός της Λίβερπουλ;

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: