Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Βέργος: «Μακάρι να μοιάσω σε Ίμπρα και Τόρες»


Την επιθυμία του να καθιερωθεί σε υψηλό επίπεδο με τη φανέλα της Έλτσε εξέφρασε ο Νίκος Βέργος, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «AS», και αποκάλυψε τα ινδάλματά του.

Βέργος: «Μακάρι να μοιάσω σε Ίμπρα και Τόρες»
Το στιλ του Ιμπραΐμοβιτς και του Φερνάντο Τόρες θέλει να ακολουθήσει ο Νίκος Βέργος, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Έλτσε, και έχει καταφέρει να δείξει τα πρώτα δείγματα των ικανοτήτων του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός επιθετικός στην ισπανική εφημερίδα «AS»

«Είμαι χαρούμενος που στα τελευταία δύο ματς έχω ξεκινήσει και παίζω περισσότερο. Δουλεύω για να μεγιστοποιήσω τις συμμετοχές μου. Έχω πετύχει 2 γκολ, αλλά δεν είμαι εντελώς ευχαριστημένος γιατί η ομάδα δεν έχει καλά αποτελέσματα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν μπορώ να πω εγώ, εάν θα είμαι βασικός. Ο κύριος Ρουμπέν Μπαράχα αποφασίζει τους 11 που ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα. Ξέρει πως προπονούμαι καθημερινώς, είμαι πάντα έτοιμος 100% και περιμένω με υπομονή την ευκαιρία μου.

Προσωπικά, με μαγεύει το στυλ του Ιμπραϊμοβιτς και του Τόρες. Από τον 'Ίμπρα' την ευφυΐα και τη δημιουργικότητά του στο γήπεδο. Ο Φερνάντο Τόρες εδώ και 3-4 χρόνια ήταν ο καλύτερος: γρήγορος, τεχνίτης, γκολτζής με το κεφάλι, με τα πόδια. Θα ήθελα να είμαι σαν και αυτούς. Και βέβαια διατηρώ επαφές με τον Ολυμπιακό. Με παρακολουθούν. Μιλάω κάθε 2 εβδομάδες με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας (σ.σ. Νικοπολίδη) και τον γενικό διευθυντή της ομάδας μου. Σε έναν μήνα θα ξαναέχω ματς με την Εθνική. Περιμένω πως και πως την κλήση
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: