Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ζαραδούκας: «Μόνο νίκη»


Μόνο το τρίποντο έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες της Ξάνθης εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπως δήλωσε ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Ζαραδούκας: «Μόνο νίκη»
Δίχως να παραγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή, ο Γιάννης Ζαραδούκας θέτει στόχο της Ξάνθης τη νίκη.

«Στο μυαλό μας είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Κάθε φορά για λεπτομέρειες δεν κερδίζουμε, αλλά ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρουμε. Ο Αστέρας κάθε χρόνο έχει καλό σύνολο και καλούς παίκτες, αλλά και η Ξάνθη έχει δείξει ότι διαθέτει δυνατή ομάδα. Ο προπονητής μάς έχει ενημερώσει για τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων και θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να καταφέρουμε να κρατήσουμε την μπάλα μπροστά για να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Δεν θα αφήσουμε πολλά περιθώρια στον Αστέρα να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει. Θέλουμε να βάλουμε γκολ, γιατί δεν έχουμε σκοράρει πολύ. Σε κάθε παιχνίδι η νίκη είναι ο στόχος, δεν ήμασταν τυχεροί σε 2-3 παιχνίδια, αλλά ελπίζω τώρα να το πετύχουμε», τόνισε στην κάμερα της Nova ο έμπειρος μπακ.

Όσο για το πέρασμά του από τους Αρκάδες, είπε: «Όταν έχεις αγωνιστεί σε μια ομάδα και έχεις αναμνήσεις είναι κάπως ιδιαίτερο, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας οφείλεις να σέβεσαι τον εαυτό σου και να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: