Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Απολύθηκε μέσω μέιλ στα γενέθλιά του!!

Έναν εντελώς άκομψο τρόπο επέλεξε η McLaren προκειμένου να ενημερώσει τον Κέβιν Μάνιουσεν για τη λύση της συνεργασίας τους αφού το έπραξε μέσω μέιλ και μάλιστα τη μέρα των γενεθλίων του.

Απολύθηκε μέσω μέιλ στα γενέθλιά του!
Χειρότερο «δώρο» δεν θα μπορούσε να περιμένει για τα γενέθλιά του ο Κέβιν Μάνιουσεν. Ο πιλότος ο οποίος είχε συμβόλαιο με την McLaren ως αναπληρωματικός των Αλόνσο και Μπάτον τσέκαρε τα μέιλ του για να διαπιστώσει πως σε ένα από αυτά βρισκόταν η απόλυσή του.

Το γεγονός συνέβη στις 5 Οκτωβρίου και το γνωστοποίησε ο ίδιος συμπληρώνοντας πάντως πως περίμενε μια τέτοια εξέλιξη, όχι όμως και το συγκεκριμένο τρόπο. Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της F1 πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Ο 23χρονος Δανός είχε ενημερώσει πως επιθυμούσε να λάβει μέρος σε αγώνες, κάτι που ήταν φανερό πως δεν θα μπορούσε να συμβεί όσο παρέμενε στην ομάδα, η οποία στην ανακοίνωσή της τονίζει πως ο Μάνιουσεν αξίζει να έχει μια θέση στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: