Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Στην Πλατεία «δαγκώνει»!!

Με τον Μπακασέτα να «χτυπάει» δύο φορές ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 της Καλλονής, έμεινε αήττητος για 15ο ματς στη Νέα Σμύρνη και «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση! Προτελευταίοι οι Νησιώτες.

Στην Πλατεία «δαγκώνει»!
Στην Πλατεία έχει “stop”!

Ο Πανιώνιος έκανε μόνο τα απαραίτητα και αυτά αποδείχθηκαν υπεραρκετά για να επιβληθεί της Καλλονής.

Με τον φορμαρισμένο Μπακασέτα να σκοράρει δύο φορές (έφτασε τα 5 γκολ στην Σούπερ Λίγκα) οι «κυανέρυθροι» διατήρησαν αλώβητη την Νέα Σμύρνη για 15ο διαδοχικό ματς και δεν ήταν μόνο αυτό.

Με το σημερινό αποτέλεσμα (2-0) έφτασαν τους 13 βαθμούς και αθόρυβα σκαρφάλωσαν στην 3η θέση!

Μόνο το δοκάρι του Γεωργίου στις καθυστερήσεις είχαν να επιδείξουν οι Νησιώτες που παρέμειναν καθηλωμένοι στην προτελευταία θέση.

Το ματς:

Ο Πανιώνιος φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό στο ματς. Με καλή κυκλοφορία, κατοχή και πιέζοντας ψηλά, έκλεισε πίσω την Καλλονή. Η υπεροχή του δεν άργησε να αποζημιωθεί. Ο Αντέτζο «πούλησε» την μπάλα, ο Καραμάνος έγινε κάτοχος, μοίρασε την κατάλληλη στιγμή στον Μπακασέτα και ο Έλληνας επιθετικός με υποδειγματικό πλασέ τελείωσε την φάση διαμορφώνοντας το 1-0. Οι «κυανέρυθροι» διαμόρφωσαν από νωρίς συνθήκες νίκης στη Νέα Σμύρνη, αλλά το ίδιο νωρίς έμοιαζαν να επαναπαύονται στο προβάδισμά τους.

Θα μπορούσε να το πληρώσει; Αν είχε έναν διαφορετικό αντίπαλο πιθανότητα ναι. Η Καλλονή όμως εμφανίστηκε άτολμη, δίχως καμιά διάθεση να ρισκάρει ή να αναλάβει πρωτοβουλίες. Κάπως έτσι λοιπόν «έφυγε» το πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που έμεινε ίδιο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι διακοπές, που ήταν συνεχείς με συνέπεια ο όποιος ρυθμός είχαν προλάβει να αποκτήσουν οι δύο ομάδες να χάνεται σε κάθε σκληρό φάουλ ή διεκδίκηση.

Το ματς όδευε σε ένα «σβηστό» 1-0 για τον Πανιώνιο. Ο Μπακασέτας όμως είχε διαφορετική άποψη. Με δυνατό σουτ και την… συμβολή του Χογκ που είχε κακή αντίδραση, βρέθηκε με ασφαλές προβάδισμα (2-0) και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Τα εναπομείναντα λεπτά αποδείχθηκαν διαδικαστικού χαρακτήρα με την Καλλονή να έχει το... δοκάρι της τιμής, σε προσπάθεια του Γεωργίου στις καθυστερήσεις.



Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ, Οικονόμου, Μπακασέτας (87’ Χαλκιαδάκης), Χατζηισαΐας, Καραμάνος (66’ λ. τρ. Μασούρας), Βιγιάλμπα (58’ Ανσαριφάρντ), Τασουλής, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης.

Στον πάγκο: Διούδης, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Καθάριος.

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Χογκ, Αντέτζο, Ούκα, Αναστασιάδης (70’ λ. τρ. Γιορέντε), Κρολ, Καλτσάς (85’ Κλαντρούμπσκι), Κεϊτά, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Ελλακόπουλος (46’ Μπαργκάν), Μανούσος.

Στον πάγκο: Δαύκου, Ξύδας, Μπουρούς, Σάμπα.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Δουδούμης (Φθιώτιδας)
Γήπεδο Νέα Σμύρνης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: