Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Super… ανατροπή η ΑΕΛ!!


Ανατροπή που φανερώνει μέταλλο για Super League πέτυχε η ΑΕΛ, καθώς εκεί που φαινόταν ότι θα «γκελάρει» εντός έδρας κόντρα στον Εργοτέλη, με δύο γκολ στο 87' και το 94' επικράτησε 2-1 των Κρητικών.

Super… ανατροπή η ΑΕΛ!
Όλα έδειχναν ότι δεν είναι η μέρα της ΑΕΛ στο αποψινό ματς κόντρα στον Εργοτέλη, αφού όλα της πήγαιναν στραβά, καθώς πλην των χαμένων ευκαιριών έμεινε και πίσω στο σκορ με γκολ του Μπουρσέλη στο 35’.

Τελικά, όμως, με μια απίστευτη ανατροπή που δείχνει ότι η υπόθεση «άνοδος» στη Super League εξαρτάται ξεκάθαρα από τη δική της απόδοση έφτασε σε μια ακόμα νίκη, την τέταρτη σε ισάριθμα ματς.

Ο Εργοτέλης μπήκε «διαβασμένος» στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι δεν πήγε στην πόλη της Θεσσαλίας για να αποδεχθεί τη μοίρα του αουτσάιντερ και κατάφερε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να μπλοκάρει την επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων.

Οι Κρητικοί, μάλιστα, κατάφεραν να προηγηθούν όταν στο 35’ ο Μπουρσέλης πλάσαρε και παρά την προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς είδε την μπάλα να καταλήγει τα δίχτυα, βάζοντας πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους.

Παρά τις προσπάθειες της ΑΕΛ, το 0-1 παρέμενε και έδειχνε ότι αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ. Τελικά, όμως, η φετινή ομάδα των «βυσσινί» φάνηκε ότι είναι φτιαγμένη ποιοτικά και ψυχικά για άνοδο, καθώς αρχικά στο 87’ ο Ναγιάρ με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ ισοφάρισε και στο 94’ ο Μαρουκάκης μετά από φάση διαρκείας μέσα στη μικρή περιοχή κατάφερε να σπρώξει στα δίχτυα, χαρίζοντας στην ομάδα του την τέταρτη νίκη της στη Football League σε ισάριθμα ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γκολ που σημειώνει ο Μαρουκάκης, ο Εργοτέλης διαμαρτύρεται για φάουλ στον τερματοφύλακα, αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν υπέδειξε κάποια παράβαση σε μια πραγματικά δύσκολη φάση.

Αναλυτικά η τέταρτη αγωνιστική:

Παρασκευή, 16/10


Αγροτικός Αστέρας-Ζάκυνθος 1-0
(53’ Τσεμπερίδης)

Σάββατο, 17/10

Λάρισα-Εργοτέλης 2-1
(87' Ναγιάρ, 94' Μαρουκάκης - 35' Μπουρσέλης)


Κυριακή, 18/10 (17:00)

Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός
Κέρκυρα-Αναγέννηση Καρδίτσας
Παναχαϊκή-Τρίκαλα

Δευτέρα, 19/10 (17:00)

Λαμία-Απόλλων Σμύρνης
Καλλιθέα-Πανσερραϊκός
Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου
Χανιά-Κισσαμικός

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:
Πανελευσινιακός- Αν. Καρδίτσας
Εργοτέλης -Παναιγιάλειος
ΑΟ Τρίκαλα -Κέρκυρα
Απόλλων Σμύρνης- ΑΕΛ
Πανσερραϊκός- Παναχαϊκή
Ολμπιακός Βόλου- Λαμία
Ζάκυνθος -Καλλιθέα
Κισσαμικός -Αχαρναϊκός
ΑΟ Χανιά- Αγροτικός Αστέρας *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: