Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Κόροιβος και στα δύσκολα!!


Κόροιβος και στα δύσκολα

Ακόμα κα στα δύσκολα δείχνει πως μπορεί να ανταποκριθεί ο Κόροιβος, ο οποίος επικράτησε με 83-79 του Ρεθύμνου στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Basket League και έφτασε στο 5-3.

Ο Κόροιβος νίκησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 83-79 το Ρέθυμνο στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Basket League και έφτασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας απειλητικός για τη συνέχεια στην προσπάθεια διεκδίκησης της πρώτης εξάδας αφήνοντας τους Κρητικούς στις δύο νίκες και στην προτελευταία θέση.

Οι παίκτες του Χάρη Μαρκόπουλου έφτασαν στο +20, όμως χαλάρωσαν στο τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά βρήκαν την ψυχραιμία στο τέλος να πάρουν το ροζ φύλλο.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα την αναμέτρηση, με τους Κρητικούς να αποκτούν μια μικρή διαφορά. Οι Πελοποννήσιοι, στη συνέχεια, εκμεταλλεύτηκαν το επιθετικό «μπλακ άουτ» των Κρητικών και απέκτησαν ένα +9 στο τέλος του δεκαλέπτου.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο, με τους γηπεδούχους να «πατάνε γκάζι» και με επιμέρους σκορ 12-0, έφτασαν στο +21. Το Ρέθυμνο προσπάθησε να βρει επιθετικές λύσεις, όμως η απάντηση των γηπεδούχων τους έδωσε ένα +20 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και μείωσαν στο -8, αλλά ο Κόροιβος δεν έχασε τον έλεγχο και διατηρούσε μια διψήφια διαφορά. Στην τέταρτη περίοδο, οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου πίεσαν στην άμυνα και με 18-6 επιμέρους σκορ μείωσαν στο -2, όμως η ψυχραιμία των γηπεδούχων στις βολές τους έδωσε τη νίκη.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-16, 47-27, 66-53, 83-79

Κόροιβος (Μαρκόπουλος): Ντέιβις 22 (4), Χριστοδούλου, Χαριτόπουλος 7, Βασιλόπουλος 8 (2), Κάουνσιλ 7, Νάνα 5, Πουλιανίτης, Τρότερ 20 (4), Γεωργάκης 12, Σλαφτσάκης 2

Ρέθυμνο (Σκουρτόπουλος): Κλουφ 10 (3), Ρέλεφορντ 6, Σάφτενααρ 14 (2), Χάροου 14, Στόουν 19 (3), Σχίζας, Γιαννόπουλος 4 (1), Τσακαλέρης, Κάρτερ 12, Ματαλών
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: