Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Γιάνκοβιτς: «Το κεφάλι κάτω, βγάλαμε εγωισμό»


Γιάνκοβιτς: «Το κεφάλι κάτω, βγάλαμε εγωισμό»

Για το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στη Σμύρνη, για τον χαρακτήρα που έβγαλαν οι παίκτες, για τον θιγμένο εγωισμό, αλλά και τη μεσοβδόμαδη στήριξη του κόσμου μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Χαρακτήρα και εγωισμό έβγαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στη Σμύρνη και πήραν το μεγάλο διπλό επί της Καρσίγιακα, σύμφωνα με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.

Ο φόργουορντ του τριφυλλιού κρατάει… χαμηλά την μπάλα, μέχρι να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η πρόκριση στο top-16, ενώ υποκλίθηκε στον κόσμο για τη στήριξή του μεσοβδόμαδα (όταν περίπου 250 οπαδοί πήγαν στην προπόνηση), εκθειάζοντας τη «σχέση» που έχουν δημιουργήσει οι δύο πλευρές.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιάνκοβιτς στο blog του στο σάιτ της ΚΑΕ:

Είμαστε χαρούμενοι καθώς περάσαμε ένα ιδιαίτερα δυνατό και δύσκολο τεστ και πήραμε ξανά την κατάσταση στα χέρια μας. Τώρα εξαρτάται μόνο από εμάς η πρόκριση στο ΤΟΡ-16 που ήταν και ο βασικός μας στόχος σε αυτή την πρώτη φάση. Θεωρώ πως δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε αυτόν τον εγωισμό που έπρεπε για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.

Δεν ήταν εύκολο καθώς η Καρσίγιακα διαθέτει μια δυνατή ομάδα και μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη. Εμείς μετά τα κακά αποτελέσματα με τη Ζιέλονα Γκόρα και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν βρεθήκαμε ξαφνικά με την πλάτη στον τοίχο, οπότε μαζευτήκαμε βάλαμε το κεφάλι κάτω και μπήκαμε αποφασισμένοι να δείξουμε σε όλους και πρωτίστως στους εαυτούς μας ότι μπορούμε. Ακόμη δεν έχουμε προκριθεί, γι’ αυτό δε χρειάζονται μεγάλα λόγια.

Ακολουθεί ένα ματς με τη Μπαρτσελόνα, μετά το Λαύριο, το οποίο θέλουμε πολύ να νικήσουμε. Έχουμε ένα αρνητικό σερί με τους Καταλανούς και θέλουμε να βάλουμε ένα τέλος μέσα στο σπίτι μας. Το θέλουμε πάρα πολύ και ελπίζω να βγει και στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα θέλω να σταθώ στην κίνηση των οπαδών μας την Τρίτη.

Έχω την αίσθηση πως σε άλλες ομάδες μπορεί και να έβριζαν για τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας. Τα παιδιά ήρθαν, όμως, για να μας στηρίξουν σε μια δύσκολη συγκυρία για εμάς. Το δέσιμο του κόσμου με την ομάδα είναι κάτι που έχει χτιστεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια και εμείς είμαστε στον Παναθηναϊκό για να το σεβαστούμε και να το υπηρετήσουμε δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό και για εκείνους που μας στηρίζουν πάντα.

Τα ξαναλέμε σύντομα
Βλαδίμηρος

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: