Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Δέλλας: «Υπάρχουν πολλά θέματα, θα γίνει ό,τι χρειαστεί»


Δέλλας: «Υπάρχουν πολλά θέματα, θα γίνει ό,τι χρειαστεί»

Πολλά θέματα έχει να λύσει στο άμεσο μέλλον ο Ατρόμητος όπως τόνισε ο Τραϊανός Δέλλας που σημείωσε ότι όποιος θέλει και μπορεί θα συνεχίσει. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη μεταγραφική ενίσχυση.

Δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, κάνοντας λόγο για δουλειά που πρέπει να γίνει στο άμεσο διάστημα και για παίκτες που θα συνεχίσουν, εφόσον μπορούν και θέλουν.

Επιπλέον, ο τεχνικός του Ατρόμητου μίλησε ανοιχτά και για τη μεταγραφική ενίσχυση εν όψει Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

«Αν στο προηγούμενο παιχνίδι είχα πει ότι είμαι στεναχωρημένος, γιατί δεν πήραμε τίποτα ύστερα από μια καλή εμφάνιση, δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω το ίδιο για σήμερα. Κάναμε πολύ κακή εμφάνιση. Ειδικά στο α’ ημίχρονο δεν λειτούργησε τίποτα. Ήμασταν φοβισμένοι, δεν πήραμε καμία πρωτοβουλία. Αγχωθήκαμε ακόμα περισσότερο με το γκολ πριν από τη λήξη του α' ημιχρόνου.

Πρέπει να αλλάξουν πολλά, αλλά όχι με λόγια, μόνο με δουλειά. Τα λόγια είναι περιττά όταν κάνουμε μια τέτοια ήττα. Έδειξαν του Πανθρακικού ότι ήθελαν περισσότερο το ματς και αυτό είναι κάτι που δεν το δικαιολογώ. Όποιος θέλει, όποιος μπορεί, ας συνεχίσει. Είναι θέματα που πρέπει να δούμε εγώ με τη διοίκηση. Ό,τι χρειαστεί να το κάνουμε, να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε, ακόμα και για μεταγραφές τον Ιανουάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: