Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ιντέγε: «Να ολοκληρώσουμε την έκπληξη»


Ιντέγε: «Να ολοκληρώσουμε την έκπληξη»

Αποφασισμένοι είναι στον Ολυμπιακό να δώσουν το… 120% των δυνατοτήτων τους κόντρα στην Άρσεναλ για να πάρουν την πρόκριση στους «16» του Champions League, όπως δήλωσε ο Μπράουν Ιντέγε.


Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που τελικά θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League εμφανίστηκε ο Μπράουν Ιντέγε.

Ο Αφρικανός επιθετικός τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν την έκπληξη που έχουν πετύχει μέχρι στιγμή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, βρισκόμενοι στη δεύτερη θέση του έκτου ομίλου και να αποκλείσουν την Άρσεναλ (στις 9 Δεκεμβρίου) μέσα στο Καραϊσκάκη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νιγηριανός φορ στη σαββατιάτικη εφημερίδα «Αγορά»

Για το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο: «Να παίζεις στην έδρα της Μπάγερν είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν μπορώ να πω ότι εξέπληξε κάποιον το αποτέλεσμα του αγώνα. Πήγαμε στη Γερμανία για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον βαθμό της πρόκρισης, δεν τα καταφέραμε και πλέον όλη η σκέψη μας είναι στο παιχνίδι με την Άρσεναλ».

Για το αν η Άρσεναλ είναι φαβορί: «Μα τους κερδίσαμε ήδη μία φορά, το έχουμε ξανακάνει, πήγαμε στο γήπεδό τους και τους νικήσαμε. Τώρα το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας, σε ένα καταπληκτικό γήπεδο, με θερμή ατμόσφαιρα από τον κόσμο μας και όλες τις προϋποθέσεις ώστε να τα καταφέρουμε και πάλι. Έχουμε το βαθμολογικό πλεονέκτημα και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το... 120% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το πόσο μεγάλο επίτευγμα είναι αν ο Ολυμπιακός αποκλείσει μια αγγλική ομάδα: «Είναι αλήθεια πως, όταν έγινε η κλήρωση, κανείς δεν περίμενε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου μία αγωνιστική πριν από το τέλος των αγώνων και θα χρειάζεται έναν βαθμό ή ακόμα και ήττα μέχρι ένα γκολ για να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Άρα, είναι έκπληξη, την οποία έχουμε καταφέρει και θέλουμε να ολοκληρώσουμε. Ξέρουμε ότι η Άρσεναλ έρχεται στο γήπεδό μας για να μας νικήσει και να μας αποκλείσει, όμως θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε εμείς την πρόκριση».

Για το γεγονός πως δεν είχε παίξει κόντρα στην Άρσεναλ όταν αγωνιζόταν στην Αγγλία: «Δεν έτυχε να παίξω στο αγγλικό πρωτάθλημα κόντρα στην Άρσεναλ, όμως το έκανα με τον Ολυμπιακό στο Champions League. Τους νικήσαμε μία φορά και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρουμε ξανά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: