Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Τι να σου κάνουν Giannis και Κουφός…!!


Τι να σου κάνουν Giannis και Κουφός…

Εξαιρετικές εμφανίσεις -που δεν ήταν αρκετές για τις ομάδες τους- έκαναν οι Έλληνες του NBA. Παρά την ηγετική παρουσία του Αντετοκούνμπο και το νέο double-double του Κουφού, Μπακς και Κινγκς έχασαν.

Καλή βραδιά για τους Έλληνες του NBA, αλλά όχι και για τις ομάδες τους, ήταν η χθεσινή.

Τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όσο και ο Κώστας Κουφός πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις, που δεν ήταν όμως αρκετές για να εμποδίσουν τις ήττες των Μπακς και των Κινγκς αντίστοιχα.

Παρόλο που ο Giannis ηγήθηκε της ομάδας του Μιλγουόκι απέναντι στο Ορλάντο (τελειώνοντας το παιχνίδι με 17 πόντους με 7/10 σουτ, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα), οι Μάτζικ ήταν πολύ ανώτεροι.

Με πρωταγωνιστές, λοιπόν, τους Πέιτον (22 πόντοι και 10 ασίστ), Χάρις (19 πόντοι) και Ολαντίπο (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ) έφτασαν στην πρώτη φετινή τους νίκη με διψήφια διαφορά (114-90).

Όσο για τον Κουφό, είχε την καλύτερή του παρουσία στην τρέχουσα σεζόν, αλλά έπεσε πάνω στους εκπληκτικούς εκτός έδρας Τίμπεργουλβς. Σημείωσε λοιπόν το δεύτερο φετινό του double-double (16 πόντοι, με 5/10 δίποντα, 6/6 βολές, 13 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 30 λεπτά συμμετοχής) ωστόσο δεν ήταν αρκετό.

Γιατί ο φορμαρισμένος Ουίγκινς (22 πόντοι) είχε δυνατή συμπαράσταση και από τον Λαβίν (19 πόντοι και 8 ριμπάουντ) και οδήγησε τους «λύκους» σε μια ακόμα επικράτηση μακριά από τη Μινεσότα (101-91).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: