Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

«Θα είναι κρίμα να φύγει ο Γκουαρντιόλα από την Μπάγερν»


«Θα είναι κρίμα να φύγει ο Γκουαρντιόλα από την Μπάγερν»

Αντίθετος με την άποψη του Ρουμενίγκε ότι ο Γκουαρντιόλα δεν είναι αναντικατάστατος για την Μπάγερν εμφανίστηκε ο Μπεκενμπάουερ που θεωρεί ότι ο Καταλανός θα αφήσει το σημάδι του στους Βαυαρούς.

«Ουδείς αναντικατάστατος, συνεπώς ούτε ο Γκουαρντιόλα είναι αναντικατάστατος αν τελικά αποχωρήσει και δεν ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά την τοποθέτηση της ημερομηνίας κατά την οποία θα συζητήσουμε, αφού οι επαφές θα γίνουν μετά και το τελευταίο μας παιχνίδι για το 2015, στις 19 Δεκεμβρίου. Η απόφασή μας θα ανακοινωθεί πριν φύγει το έτος...», δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε, για το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα στον σύλλογο.

Μία απάντηση που από ό,τι φαίνεται δεν βρίσκει σύμφωνο τον επίτιμο πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Καταλανού με τον βαυαρικό σύλλογο.

«Θα ήταν κρίμα για την Μπάγερν να χάσει τον Γουαρδιόλα μετά από τρία χρόνια. Τώρα γνωρίζει καλύτερα τη Bundesliga, μιλάει τα γερμανικά και οι ποδοσφαιριστές είναι στο πλευρό του πολύ περισσότερο σε σύγκριση με την εποχή που είχε μόλις φτάσει στην ομάδα", τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου μιλώντας. Ο Πεπ μπορεί να αφήσει ακόμα περισσότερο το δικό του σημάδι στην ομάδα», τόνισε ο «Κάιζερ» στον τηλεοπτικό σταθμό «Dpa».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: