Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Επιβεβαίωσε για Τσέλσι, ελπίζει για… Μουρίνιο ο Τεϊσέιρα!!


Επιβεβαίωσε για Τσέλσι, ελπίζει για… Μουρίνιο ο Τεϊσέιρα

Τις πληροφορίες που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση από την Τσέλσι επιβεβαίωσε ο Αλεξ Τεϊσέιρα, μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του και τόνισε ότι Σαχτάρ δεν τον αφήνει να αποχωρήσει τον Γενάρη.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλεξ Τεϊσέιρα, ο οποίος επιβεβαίωσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες και μίλησε για το μέλλον του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε πως είναι δύσκολο να φύγει τον Ιανουάριο από τη Σαχτάρ, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα να προλάβει να συνεργαστεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Αυτό που είδα και αυτό που μου είπε ο μάνατζερ μου είναι ότι Τσέλσι, Γοιουβέντους Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν προτάσεις. Είμαι χαρούμενος που έχω λάβει πρόταση από την Τσέλσι, καθώς είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη, αλλά ο μάνατζερ μου θα το λύσει αυτό. Είναι το όνειρό μου, έχω μιλήσει με πολλούς που επιθυμούν να αγωνιστούν στην Premier League, πιστεύω ότι είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, το πιο ανταγωνιστικό. Για το Γενάρη νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο λόγω του ότι θα βρισκόμαστε στη μέση του πρωταθλήματος. Η Σαχτάρ έχει πει ότι δεν θα με αφήσει να φύγω τον Ιανουάριο, μόνο στο τέλος της σεζόν», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος στην «Lance» και στη συνέχεια μίλησε για τον Μουρίνιο: «Ελπίζω να μην φύγει από την Τσέλσι τώρα. Θέλω να δουλέψω μαζί του και να έχω τεράστια επιτυχία στο πλευρό του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: