Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

«Τιμώρησαν τον παρατηρητή επειδή… τόλμησε να παραπέμψει τον Βοσκάκη»


«Τιμώρησαν τον παρατηρητή επειδή… τόλμησε να παραπέμψει τον Βοσκάκη»

Μύδρους κατά της ΚΕΔ για την περιθωριοποίηση του Μπάμπη Καρατζά εξαπέλυσε ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Εύβοιας είπε ότι ο παρατηρητής… εξαφανίστηκε επειδή παρέπεμψε τον Βοσκάκη

Βολές στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με αφορμή το θέμα του Μπάμπη Καρατζά, έριξε ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το προχθεσινό ρεπορτάζ του Σάββα Λιβάνιου στο sport-fm.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣ Εύβοιας ανέφερε πως ο εν λόγω παρατηρητής τιμωρείται επειδή παρέπεμψε τον Μιχάλη Βοσκάκη για τη διαιτησία του στο Ξάνθη-Παναθηναϊκός.

«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν σε ένα από τα καλύτερα παιδιά της διαιτησίας, τον Μπάμπη Καρατζά. Τον έχουν τιμωρημένο γιατί τόλμησε να παραπέμψει ένα διαιτητή για επτά αγωνιστικές. Πού να το πω αυτό και να μην μου δώσουν δίκιο. Και ειλικρινά λυπάμαι γιατί στο πρόσωπο του Καρατζά χτυπάνε κι έμενα και την Ένωση Ευβοίας. Ίσως και να την πληρώνει γιατί εγώ, όταν έρχεται θέμα διαιτησίας στο συμβούλιο της ΕΠΟ, ποτέ δεν ψηφίζω όσο είναι στην επιτροπή διαιτησίας ο Βασσάρας που με έστειλε στα δικαστήρια», ανέφερε.

Κι αφού είπε χαρακτηριστικά ότι «πλέον δεν αντέχω με αυτό που συμβαίνει με τον Καρατζά», κατέληξε: «Ο άνθρωπος πήγε σήμερα στο νοσοκομείο με 17 πίεση, θέλει να παραιτηθεί για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν και να μείνει στην οικογένεια του και στα τρία παιδιά του. Με τα δόντια τον κρατάω στην Ένωση και οι άνθρωποι της ΚΕΔ δεν αντιλαμβάνονται τι πρόβλημα μου δημιουργούν στην λειτουργία της επιτροπής στην Ένωση. Αυτό το θέμα δεν θα περάσει έτσι, ούτε θα χάσω έναν ικανό εκπαιδευτή γιατί παρέπεμψε ένα διαιτητή κάνοντας σωστά την δουλειά του. Έλεος πια»!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: