Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Νάβας: «Μπορούμε ακόμα την πρωτιά»

Χάρη από την πρώην, αλλά αγαπημένη του Σεβίλλη, ζητάει ο Χεσούς Νάβας προκειμένου να καταφέρει η Μάντσεστερ Σίτι να πάρει την πρωτιά του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά την ήττα (1-0) στο Τορίνο από τη Γιουβέντους.
Οι δύο ομάδες που πέρασαν στους «16» από το γκρουπ είναι οι «πολίτες», παρέα με τη «Γηραιά Κυρία», όμως, ακόμα διακυβεύεται μεταξύ τους η πρώτη θέση.
Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ηττήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Juventus Stadium» με σκορ 1-0, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να πάρει εκείνη τη νίκη, ωστόσο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια θα προκριθεί ως πρώτη από το γκρουπ.
Οι Ιταλοί έχουν αβαντάζ δύο βαθμών και υπεροχής από τα δύο παιχνίδια με τη Σίτι, με τον Χεσούς Νάβας να εναποθέτει τις ελπίδες τους στην πρώην ομάδα του, τη Σεβίλλη. «Θα δούμε τι μπορεί να συμβεί στο άλλο ματς εφόσον εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Πάντως, ακόμα σκεφτόμαστε την πρώτη θέση και ξέρουμε ότι έχουμε πιθανότητες να τα καταφέρουμε» είπε ο Ισπανός εξτρέμ.
Αν οι Ανδαλουσιάνοι του... κάνουν το χατήρι και επικρατήσουν της Γιουβέντους για να πάρουν το «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ και παράλληλα οι «πολιτών» τους βοηθήσουν στο ματς με τη Γκλάντμπαχ, τότε θα βρει αντίκρισμα η ευχή του Χεσούς Νάβας.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: