Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Στην… αγκαλιά του Ρανιέρι η Γιουνάιτεντ!!

Ζήσαμε να δούμε τη μέρα που ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει την ευκαιρία να… ξεφύγει στην κορυφή της Premier League. Στο ντέρμπι (όπως έχει μετατραπεί) της ημέρας, η Λέστερ φιλοξενεί τη Μαν. Γιουνάιτεντ!


Στην… αγκαλιά του Ρανιέρι η Γιουνάιτεντ!Μην αγριεύετε τον Ρανιέρι! Γιατί τώρα που ανέβηκε στην κορυφή της Premier League δεν θέλει και πολύ να… εξαφανιστεί.

Για την ακρίβεια, μια νίκη (ακόμα) θέλει: Σήμερα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για ν’ απομακρυνθεί από την ίδια και να περιμένει απώλειες των υπολοίπων.

Με κακή ψυχολογία λοιπόν από την γκέλα με την Αϊντχόφεν (που βάζει σε σοβαρό κίνδυνο την πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League) η ομάδα του Φαν Χάαλ θα δοκιμαστεί σήμερα στο Λέστερ.

Έχοντας -εκτός των άλλων- στο μυαλό της ότι εκεί πέρυσι έφαγε πέντε και ότι ο «δαιμονισμένος» Τζέιμι Βάρντι περιμένει πώς και πώς να σκοράρει (και) εναντίον της για να σπάσει το ρεκόρ συνεχούς σκοραρίσματος στο πρωτάθλημα (με 11 ματς).

Αφού λοιπόν η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει ν’ αποδράσει ως πρωτοπόρος από το Λέστερ, η Τσέλσι θα συνεχίσει αύριο την προσπάθεια ν’ αποδράσει από τον κακό της εαυτό. Με ανεβασμένη ψυχολογία (από τη νίκη με τη Νόριτς και την τεσσάρα στην έδρα της Μακάμπι), αλλά και πολύ δύσκολο αντίπαλο, αφού η Τότεναμ δεν σκοπεύει να χάσει σε λονδρέζικο ντέρμπι το αήττητο που έχει χτίσει από την πρεμιέρα κι έπειτα.

Όσο για τις διεκδικήτριες της κορυφής, έχουν εντός έδρας ματς -με διαφορετικό ωστόσο βαθμό δυσκολίας. Η μεν Μάντσεστερ Σίτι, λοιπόν, θα υποδεχθεί την επικίνδυνη Σαουθάμπτον και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την τεσσάρα της Λίβερπουλ και την ήττα απ’ τη Γιουβέντους. Από την άλλη, η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να «χτίσει» πάνω στη νίκη επί της Ντιναμό και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (ή και σε αυτή αν χάσουν βαθμούς οι υπόλοιποι).

Τέλος, η πιο φορμαρισμένη όλων, η μεταμορφωμένη Λίβερπουλ μετά την έλευση του Γιούργκεν Κλοπ, θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει ακόμα περισσότερο τον κόσμο της. Γιατί υποδέχεται τη ντεφορμέ Σουόνσι κι έχει την ευκαιρία (μετά το θρίαμβο στο Μάντσεστερ και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League) να επεκτείνει την εντυπωσιακή επίδοση των πέντε νικών στα έξι τελευταία ματς.


Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο, 28/11 (17:00)

Άστον Βίλα-Γουότφορντ
Μπόρνμουθ-Έβερτον
Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ
Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον
Σάντερλαντ-Στόουκ
Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή, 29/11

Τότεναμ-Τσέλσι (14:00)
Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ (16:05)
Λίβερπουλ-Σουόνσι (18:15)
Νόριτς-Άρσεναλ (18:15)


Η επόμενη αγωνιστική (15η)

Σάββατο, 5/12 (17:00)

Στόουκ-Μάντσεστερ Σίτι (14:45)
Άρσεναλ-Σάντερλαντ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ
Σαουθάμπτον-Άστον Βίλα
Σουόνσι-Λέστερ
Γουότφορντ-Νόριτς
Γουέστ Μπρομ-Τότεναμ
Τσέλσι-Μπόρνμουθ (19:30)

Κυριακή, 6/12

Νιούκαστλ-Λίβερπουλ (18:00)

Δευτέρα, 7/12

Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας (22:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: