Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Λαπόρτα: «Καλύτερος όλων ο Μέσι – Αξίζει τα πάντα»!


Λαπόρτα: «Καλύτερος όλων ο Μέσι – Αξίζει τα πάντα»!

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος παραδέχθηκε πως όταν ήταν μικρός θαύμαζε τον Γιόχαν Κρόιφ.

Τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές για εκείνον όλων των εποχών αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα. Ο Καταλανός παράγοντας έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος – όπως δήλωσε – αξίζει τα πάντα, και του Γιόχαν Κρόιφ που αποτελούσε είδωλο για εκείνον.

«Με όλο το σεβασμό στους υπόλοιπους σπουδαίους παίκτες στην ιστορία, ο Μέσι είναι ο καλύτερος απ' όλους», είπε αρχικά ο πρώην ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» στην ισπανική έκδοση του «goal.com» και συνέχισε:

«Το είδωλό μου ήταν πάντα ο Γιόχαν Κρόιφ. Για μένα πάντα ήταν ο σπουδαιότερος, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως άνθρωπος. Υπήρξε σημείο αναφοράς. Ήταν η εποχή του, η στιγμή του και ήταν ο καλύτερος στον κόσμο. Για μένα ο καλύτερος στην ιστορία».

Όταν ρωτήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι, ο Λαπόρτα απάντησε: «Ο Λέο, στα χρόνια του είναι ο καλύτερος στον κόσμο κι ο καλύτερος στην ιστορία κι η αλήθεια είναι ότι θα απονείμετε δικαιοσύνη δίνοντάς του αυτό το βραβείο (Χρυσή Μπάλα) επειδή το αξίζει. Είναι ένας παίκτης που αξίζει τα πάντα. Δεν είναι απλά ένας ταλαντούχος παίκτης σε ατομικό επίπεδο. Σκοράρει αλλά επίσης κάνει πολλά για τους συμπαίκτες του».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: