Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Στρόμπερι: «Όταν μιλά ο Σπανούλης, πρέπει να ακούς»


Υπόκλιση από τον Ντι Τζέι Στρόμπερι στον Βασίλη Σπανούλη. «Απίστευτος παίκτης, ακόμη καλύτερος άνθρωπος, που όταν μιλά πρέπει να τον ακούς», είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

Στρόμπερι: «Όταν μιλά ο Σπανούλης, πρέπει να ακούς»
Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ, παράλληλα, αναφέρθηκε στην κρίση και μίλησε για την εκτίμηση που τρέφει για τους Έλληνες που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα και να περάσουν καλά με όσα μέσα που διαθέτουν.

Αναλυτικά, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι μίλησε στη Red Euroleague για:

-τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας είναι δύσκολο, η άμυνά μας δεν ήταν καλή, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας, αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος και πήραμε τη νίκη. Όταν ήμασταν στο -9 σκεφτόμουν πως έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε. Οι παίκτες μας πέτυχαν μεγάλα καλάθια, η άμυνά μας ήταν πολύ δυνατή και τα καταφέραμε. Αν το κάναμε αυτό από την αρχή δεν θα είχαμε πρόβλημα. Είναι ακόμη νωρίς, έχουμε περιθώρια βελτίωσης, αλλά όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και ήδη γινόμαστε καλύτεροι».

-τη νίκη στο Μιλάνο: «Στο παιχνίδι με την Αρμάνι παίξαμε ομαδικά, είχαμε καλή λειτουργία στην άμυνα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα».

-το παιχνίδι με τη Λιμόζ: «Θα μας κάνει καλό που θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, ειδικά για τα νέα παιδιά. Θα μας βοηθήσει ο κόσμος να βρούμε ρυθμό. Η Λιμόζ είναι καλή ομάδα, παίζει για τη ζωή της και δεν θα έχει τίποτα να χάσει. Έχουν αθλητική ομάδα, θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και αν μπορέσουμε να τρέξουμε εμείς, γιατί έτσι θα τους κουράσουμε και δεν έχουν τόσο μεγάλο βάθος».

-τον ανταγωνισμό στον όμιλο: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος, ισορροπημένος, όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Είδαμε ότι η Τσεντεβίτα νίκησε την Εφές στην Τουρκία. Ελπίζω να είμαστε όπως πρέπει και να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο».

-τη δική του προσαρμογή: «Νιώθω καλά, προσωπικά εγώ και η ομάδα έχουμε αρχίσει λίγο πιο αργά από ό,τι θα θέλαμε, αλλά βρίσκουμε ρυθμό και σιγά-σιγά αποκτούμε χημεία. Έχουμε μια καλή παρέα, έναν σπουδαίο σύλλογο».

-τη συνεργασία με τον Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι σπουδαίος τύπος. Ένας απίστευτος παίκτης και ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Σου μαθαίνει πολλά πράγματα, έχει μεγάλη εμπειρία και πρέπει να τον ακούς. Χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης του».

-το πώς βιώνει την κατάσταση στην Ελλάδα: «Όταν είσαι εκτός Ελλάδας ακούς πολλά για την κρίση, αλλά εδώ δεν το βλέπεις. Ο κόσμος προσπαθεί να περάσει καλά τη ζωή του με όσα μέσα διαθέτει. Είναι ένα στοιχείο των Ελλήνων που μου αρέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: