Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Ντρ. Σάκοτα: «Υπομονή για ενίσχυση»


Ο Ντράγκαν Σάκοτα μοίρασε συγχαρητήρια για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Χάποελ, την οποία χαρακτήρισε σπουδαία, ενώ άφησε να εννοηθεί πως γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Ντρ. Σάκοτα: «Υπομονή για ενίσχυση»
Σπουδαία νίκη χαρακτήρισε αυτή της ΑΕΚ επί της Χάποελ ο Ντράγκαν Σάκοτα, τόσο για το επίπεδο του αντιπάλου όσο και για τον τρόπο που αυτή ήρθε, από το -17. «Συγχαρητήρια στα παιδιά για μια ακόμη μεγάλη νίκη σε αυτή τη διοργάνωση, απέναντι σε δύο καλύτερες ομάδες. Με τον τρόπο που κερδίσαμε αξίζουμε παραπάνω συγχαρητήρια. Κάναμε κάποιες διορθώσεις στο ημίχρονο για κάποια πράγματα που αφήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπως τους 16 πόντους που δεχτήκαμε στο τρανζίσιον. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δεχτήκαμε κανέναν πόντο με τον τρόπο αυτό και αυτό μας έδωσε ελπίδες να γυρίσουμε το ματς. Η επίθεσή μας ήταν πολύ πιο σωστή και έξυπνη από το πρώτο ημίχρονο», τόνισε.

«Δεν είμαστε η τέλεια ομάδα, έχουμε κάποια προβλήματα στο πώς θα λειτουργήσουμε χωρίς καθαρό πλέι μέικερ. Παίζοντας σε διαφορετικό ρυθμό σε Ελλάδα και Ευρώπη, χρειάζεται να προσαρμόζεσαι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στα πρώτα λεπτά θέλουμε χρόνο να καταλάβουμε την ταχύτητα του αντιπάλου. Τα 40 λεπτά είναι μεγάλη διάρκεια και σου δίνονται ευκαιρίες να αλλάξεις πολλά πράγματα, εάν το θες. Η Χάποελ μας τιμώρησε σε κάθε βοήθεια που θέλαμε να δώσουμε. Η αστοχία φέρνει πίεση, ειδικά μες στην έδρα μας. Αν μπορεί να κερδίζει την Μακάμπι με μεγάλη διαφορά, γιατί να μην μπορεί να κερδίζει και την ΑΕΚ αυτή η ομάδα με διαφορά 17 πόντων στο ημίχρονο», πρόσθεσε.

Όσο για τον κόσμο; «Πολλά πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει, αλλά τα αποτελέσματα είναι μια χαρά. Ζητάμε από τον κόσμο να μας στηρίζει περισσότερο και να έχει μεγαλύτερη κατανόηση. Αυτές οι νίκες δεν είναι τυχαίες και είναι πάρα πολύ μεγάλες. Μπορεί να μην λέγεται Μπαρτσελόνα η αντίπαλη ομάδα, αλλά πρέπει να σεβόμαστε τέτοιες ομάδες».

Τέλος, για το αν επίκειται ενίσχυση της ομάδας είπε: «Σκεφτόμαστε πολύ και δεν κοιμόμαστε. Προσπαθούμε να διορθώσουμε πράγματα, αλλά δεν είμαι σε θέση να μιλήσω γιατί αυτό δεν θα μας βοηθήσει. Θέλει ακόμη λίγες ημέρες υπομονή, για να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει. Δεν μου αρέσει να απαντάω σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά το κάνω γιατί θέλω να συνεργαστώ. Δεν το κάνατε σε άλλους όπως ο Ίβκοβιτς ή ο Ιωαννίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: