Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ένα All Star Game που έγραψε ιστορία!! (video)


Ένα All Star Game που έγραψε ιστορία (video)

Στο πιο παραγωγικό All Star Game όλων των εποχών, η Δύση νίκησε 196-173 την Ανατολή στο Τορόντο, με MVP για δεύτερη σερί σεζόν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και αποθέωση για τον Κόμπι Μπράιαντ .

Ούτως ή άλλως το All Star Game στο Τορόντο θα έμενε στην ιστορία, καθώς επρόκειτο για τη 18η και τελευταία συμμετοχή του Κόμπι Μπράιαντ στη γιορτή του μπάσκετ. Ο 38χρονος θρύλος γνώρισε την αποθέωση που του άξιζε (έχοντας 10 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ), αλλά δεν ήταν ο μόνος λόγος που το ξενύχτι άξιζε.

Οι αστέρες του ΝΒΑ είχαν πολλή διάθεση για θέαμα και χαβαλέ, καμία για… άμυνα κι έτσι η Δύση επικράτησε 196-173 (!) της Ανατολής στον πιο παραγωγικό αγώνα όλων των εποχών. Οι 369 πόντοι που πέτυχαν συνολικά οι δύο ομάδες συνέτριψαν το περσινό ρεκόρ 321.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 31 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα ψηφίστηκε MVP για δεύτερη συνεχή χρονιά, κάτι που είχε να συμβεί από εποχής Μπομπ Πέτιτ (1958 και 1959).



Ο δε Πολ Τζορτζ είχε 41 πόντους για τους ηττημένους και απείχε έναν από το απόλυτο ρεκόρ του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν από το 1962.



Με 1:06 πριν το φινάλε, ο Κόμπι Μπράιαντ αντικαταστάθηκε για τελευταία φορά από τον Γκρεγκ Πόποβιτς και ένα ολόκληρο γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για να τον αποθεώσει με την ιαχή «Κόμπι-Κόμπι» να δονεί την ατμόσφαιρα.






Τον αγώνα υπολογίζεται πως παρακολούθησαν περισσότεροι από 750 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ενώ το ραντεβού για το 2017 δόθηκε στη Σάρλοτ.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: