Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Σίλβα: «Ξεχάστε τι έγινε, κοιτάξτε μπροστά»


Σίλβα: «Ξεχάστε τι έγινε, κοιτάξτε μπροστά»

Το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ προσπάθησε ο Μάρκο Σίλβα, με το μυαλό όλων να είναι πλέον στον αγώνα με την Άντερλεχτ. Τι αλλαγές ετοιμάζει.

Στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ, στη φάση των «32» του Europa League, στρέφουν την προσοχή τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μάρκο Σίλβα έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι στο Βέλγιο, ζητώντας από τους παίκτες του να ξεχάσουν ό,τι έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο.

«Προχωράμε, δεν σταματάμε εδώ. Και όταν μείναμε με 10 παίκτες, αλλά και με εννέα, παίξαμε για τη νίκη. Δεν παρατήσαμε τον αγώνα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, να βγούμε στην επίθεση, να βάλουμε γκολ. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ξεχάστε τι έγινε εδώ και κοιτάξτε μπροστά. Σε λίγο καιρό θα είμαστε πρωταθλητές», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν χθες στο Ρέντη παρουσιάστηκαν πεισμωμένοι να δώσουν απαντήσεις στον προσεχή αγώνα με την Άντερλεχτ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «πάμε τώρα στο Βέλγιο για να πάρουμε το παιχνίδι».

Στο καθαρά αγωνιστικό, το δεδομένο είναι πως θα γίνουν σίγουρα δύο αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Και οι δύο αναγκαστικές. Η μία αφορά τον τιμωρημένο Ελαμπντελαουί, ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον Σαλίνο, και ο Πάρντο (που θα μείνει περίπου έναν μήνα εκτός δράσης) και τη θέση του θα πάρει ο Σεμπά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: