Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Μάντζιος: «Απειληθήκαμε μόνο από τα στημένα»


Μάντζιος: «Απειληθήκαμε μόνο από τα στημένα»

Στο γεγονός πως ο Λεβαδειακός δέχτηκε φάσεις από τα στημένα από τον Παναιτωλικό και αυτά έφεραν και το γκολ των γηπεδούχων, στάθηκε ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός των Βοιωτών τόνισε πως δεν έγιναν φάσεις στην αναμέτρηση και πως στο δεύτερο ημίχρονο κράτησαν περισσότερο την μπάλα και προσπάθησαν για τη νίκη και για αυτό έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ δε θέλησε να αναφερθεί στη διαιτησία.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα παιχνίδι ‘σφιχτό’ χωρίς πάρα πολλές φάσεις. Οι ευκαιρίες που δεχτήκαμε ήταν μόνο από στημένα. Δεν είχαμε κάποιες άλλες φάσεις. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κρατήσαμε πιο πολύ μπάλα και, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, δεχτήκαμε ένα γκολ και σίγουρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Παναιτωλικό που άφησε χώρο και έπαιξε στην κόντρα, στην οποία είναι επικίνδυνος, γιατί έχει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές.

Κάναμε την προσπάθειά μας. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ για να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν μια καλή και σοβαρή προσπάθεια. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε δύο παιχνίδια μέσα σε τέσσερις μέρες, Τετάρτη – Σάββατο.

Από μένα, δεν θα ακούσετε ποτέ για τη διαιτησία. Δεν είμαι αρμόδιος. Ότι θέλετε να ρωτήσετε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Για τη διαιτησία, υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: