Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Χαμηλή βαθμολογία και «κατάψυξη» σε Καλογερόπουλο!


Χαμηλή βαθμολογία και «κατάψυξη» σε Καλογερόπουλο

Εκτός πινάκων για αρκετές αγωνιστικές, λόγω χαμηλής βαθμολογίας στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, θα μείνει ο διαιτητής Καλογερόπουλος. Τι είπαν παρατηρητής και Ντάλας για τις επίμαχες φάσεις.

Στην «κατάψυξη» αναμένεται να βάλει τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο η ΚΕΔ για τα σφυρίγματά του στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (1-0).

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Κύρκος έβαλε πολύ χαμηλή βαθμολογία στον ρέφερι για την απόδοσή του καταλογίζοντάς του λάθη κι έτσι αναμένεται να μείνει εκτός ορισμών για αρκετές αγωνιστικές.

Πάντως το «Goal» τονίζει πως ο παρατηρητής δικαιώνει τον Καλογερόπουλο για τις αποβολές των Αλμπέρτο Μποτία και Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Όπως αναφέρει, πάντως, ο «Γαύρος», ο Χιου Ντάλας στο σεμινάριο που έκανε στους διαιτητές πρόβαλε τη φάση της αποβολής του Μποτία και επισήμανε πως ο Αραβίδης δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ και συνεπώς δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Ισπανός στόπερ. Επίσης στάθηκε και στη φάση του γκολ της ΑΕΚ τονίζοντας πως έπρεπε να επαναληφθεί η εκτέλεσή του καθώς ο Ρόναλντ Βάργκας (και άλλοι παίκτες των δύο ομάδων) ήταν στο ημικύκλιο της περιοχής την ώρα που ο Ντιέγκο Μπουονανότε χτυπούσε την μπάλα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: