Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Αραβίδης: «Η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι πλασματική»


Αραβίδης: «Η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι πλασματική»

Μη αντιπροσωπευτική της πραγματικής διαφοράς των δύο ομάδων είναι η βαθμολογική απόσταση που χωρίζει την ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης. Τι είπε για την αποβολή του Μποτία.

Πιο μικρή από 16 βαθμούς θα έπρεπε να είναι η διαφορά ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό όπως δήλωσε ο Χρήστος Αραβίδης στην «Αθλητική Κυριακή». Παράλληλα μίλησε για τα κίνητρα που είχε η ομάδα του να επικρατήσει των Πειραιωτών, ενώ χαρακτήρισε σωστή απόφαση την αποβολή του Μποτία μετά την ανατροπή του.

Αναλυτικά, ο φορ της ΑΕΚ μίλησε για:

-την αποβολή του Μποτία: «Με βρήκε στο πόδι ο Μποτία. Έβγαινα τετ α τετ. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω την φάση».

-την εκτέλεση του πέναλτι από τον Μπουονανότε: «Είναι μία απόφαση της στιγμής. Από την πλευρά του προπονητή έχει δοθεί εντολή. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Ποιος νιώθει πιο έτοιμος. Ποιος είναι πιο καλά. Γιατί ήταν κρίσιμο πέναλτι».

-το αν το αήττητο του Ολυμπιακού ήταν κίνητρο: «Σίγουρα ήταν ένα κίνητρο. Ήταν κάτι που το είχαμε συζητήσει για να παίξουμε πιο καλά και πιο συγκεντρωμένοι. Είχαμε πει να είμαστε η ομάδα που θα το σπάσει. Εάν δεν το κάναμε εμείς δεν θα το έκανε κανείς άλλος».

-την ατάκα του Πογιέτ για Μπάγερν, Άρσεναλ και ΑΕΚ: «Εντάξει αυτό που είπε ο προπονητής είναι αλήθεια. Νιώθουμε μετά το ματς απόλυτα δικαιωμένοι. Άσχετα που το ματς δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Σε τέτοια ματς κοιτάμε να παίρνουμε τους βαθμούς και να δίνουμε ένα έξτρα κίνητρο να έρχεται στο γήπεδο, γιατί ο κόσμος δεν βλέπει την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις».

-τις φιλοδοξίες της ΑΕΚ: «Το κίνητρο είναι πως εμείς θέλουμε να αποδεικνύουμε σε κάθε ματς πως είμαστε καλοί παίκτες και καλή ομάδα. Να δείχνουμε τον χαρακτήρα μας. Είμαστε μία ομάδα που δεν θέλει να χάνει. Το αποδείξαμε και με αυτόν τον προπονητή. Πόσω μάλλον το να κερδίσεις τον Ολυμπιακό που είναι κίνητρο και που για μένα η διαφορά είναι πλασματική. Δεν λέω πως είναι άδικα εκεί ο Ολυμπιακός αλλά πως η διαφορά θα έπρεπε να είναι πιο μικρή. Η ΑΕΚ δεν έχει ταβάνι. Δεν είναι μόνο η νίκη σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως ήταν και με ΠΑΟΚ, γιατί υπάρχουν και άλλα ματς στην συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: