Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Συγνώμη από Μυστακίδη στον κόσμο του ΠΑΟΚ!


Συγνώμη από Μυστακίδη στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την ήττα από τον Ηρακλή, ζήτησε ο Γιάννης Μυστακίδης. Ωστόσο ο παίκτης τόνισε ότι οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Απογοήτευση και εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Ο Γιάννης Μυστακίδης, μιλώντας στην κάμερα της Nova, έδωσε δίκιο στους οπαδούς του δικεφάλου του Βορρά, από τους οποίους ζήτησε συγνώμη, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι των συμπαικτών του να γυρίσουν την κατάσταση.

«Είναι μία δύσκολη βραδιά για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ζητάμε συγνώμη απ όλους όσους μας στηρίζουν. Τι να πω; Ότι ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να χάσουμε; Ότι το γκολ που βάλαμε ήταν πεντακάθαρο και ο Μπερμπάτοφ δεν επηρέαζε την φάση όπως είδαμε μετά; Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στιγμή που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας» σχολίασε αρχικά ο Μυστακίδης.

Για το πόσο επηρεάζει το άσχημο αποτέλεσμα: «Όπως κάθε κακό αποτέλεσμα από τα τελευταία έξι ματς, έτσι κι αυτό. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να βγούμε από αυτή τη φάση που βρισκόμαστε».

Για τις αποδοκιμασίες: «Έχει δίκιο ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ πρέπει συνέχεια να νικάει. Μόνο εμείς φταίμει και εμείς μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: