Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Στην πόρτα της εξόδου Τούντορ-Άρνεσεν!!


Στην πόρτα της εξόδου Τούντορ-Άρνεσεν!

Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται σοβαρά να «τελειώσει» Ιγκόρ Τούντορ και Φρανκ Άρνεσεν, ενώ έχει ΤΩΡΑ συνάντηση με τον Κροάτη τεχνικό, που δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου!

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα του «δικεφάλου του βορρά» από τον Ηρακλή, που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών!

Υπάρχει ήδη έντονη φημολογία πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να «τελειώσει» Ιγκόρ Τούντορ και Φρανκ Άρνεσεν, ενώ έχει ΤΩΡΑ συνάντηση με τον Κροάτη τεχνικό, που δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου, όπως γνωστοποίησε και ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιβάν Λέκο!

Θυμίζουμε πως η Τούμπα… μυρίζει μπαρούτι, μετά τη νέα αποτυχία του «δικεφάλου» (7ο ματς χωρίς νίκη!), με φίλους του ΠΑΟΚ να πετούν πέτρες στα ΜΑΤ στη μικτή ζώνη, να αποδοκιμάζουν τον Σαββίδη και τον Τούντορ και να επιχειρούν... ντου στα αποδυτήρια!

Είναι δεδομένο πως το ποτήρι, αν δεν έχει ξεχειλίσει ήδη, κοντεύει να ξεχειλίσει και παρότι ο ισχυρός άντρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις, είναι δεδομένο πως είναι έντονα προβληματισμένος σε ό,τι αφορά τον Κροάτη προπονητή, αλλά και τον Δανό τεχνικό διευθυντή και αναμένονται, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες, εξελίξεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: