Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Το τουιτάρισμα του Λέσκοτ από την… τσέπη!


Το τουιτάρισμα του Λέσκοτ από την… τσέπη

Άγριο κράξιμο έφαγε ο αρχηγός της Άστον Βίλα όταν λίγη ώρα μετά την ήττα από την Λίβερπουλ «ανέβασε» (κατά λάθος όπως ισχυρίζεται) φωτογραφία με την αξίας 150.000 ευρώ Μερσεντές του.

Δεν είχαν περάσει 15 λεπτά από την εξάρα της Λίβερπουλ, όταν οι οπαδοί της Άστον Βίλα είδαν στον λογαριασμό του Τζόλεον Λέσκοτ φωτογραφία με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του. Όπως είναι φυσιολογικό, εξαγριώθηκαν αμέσως περισσότερο, αναγκάζοντας τον αρχηγό της ομάδας να κατεβάσει άμεσα την ανάρτηση.

Ο 33χρονος σέντερ μπακ έσπευσε να δικαιολογηθεί με νέο tweet λέγοντας πως πρόκειται για ατύχημα –του κινητού, όχι του αυτοκινήτου: «Δεν είμαι από αυτούς που τουιτάρουν μετά από ματς, άσχετα αν πρόκειται για καλά, κακά ή αδιάφορα αποτελέσματα. Θα ήθελα να απολογηθώ για την σημερινή μας απόδοση, προσωπικά αλλά και ομαδικά», τόνισε και συνέχισε: «Η Λίβερπουλ ήταν και είναι καλύτερη από εμάς σήμερα, όμως αυτό δεν δικαιολογεί την έλλειψη συγκέντρωσής μας για 90 λεπτά. Και πάλι ζητώ συγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας» ενώ έκλεισε εξηγώντας πως η φωτογραφία εμφανίστηκε στο διαδίκτυο από μόνη της: «Θα ήθελα να προσθέσω πως η ανάρτηση ανέβηκε από το κινητό μου εντελώς τυχαία, την ώρα που οδηγούσα και ενώ βρισκόταν στην τσέπη μου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: