Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Λ. Ενρίκε: «Εγώ δεν θα χτυπούσα ποτέ έτσι το πέναλτι»


Λ. Ενρίκε: «Εγώ δεν θα χτυπούσα ποτέ έτσι το πέναλτι»

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν πιστεύει πως θα περάσει στην ιστορία το πέναλτι των Μέσι-Σουάρες, διευκρινίζοντας ωστόσο πως είναι κάτι που ο ίδιος δεν θα τολμούσε.

Όπως είναι λογικό, από χθες το βράδυ, το πέναλτι-συνεργασία των Μέσι-Σουάρες είναι το νο1 γεγονός του σαββατοκύριακου. Οι περισσότεροι το αποθέωσαν, κάποιοι όμως μίλησαν και για έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο, άποψη που βρίσκει αντίθετο τον Λουίς Ενρίκε: «Είναι απόλυτα νόμιμο και είναι κάτι που το έχει ήδη ξανακάνει ο Κρόιφ. Σίγουρα θα γίνει η αφορμή για πολλές συζητήσεις».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα παραδέχθηκε πως ο ίδιος δεν θα επιχειρούσε να κάνει το ίδιο: «Προσωπικά, δεν θα τολμούσα ποτέ να το χτυπήσω με αυτόν τον τρόπο καθώς θα έπεφτα μόλις ακουμπούσα την μπάλα. Υπάρχουν εκείνοι που τους αρέσει και εκείνοι που δεν τους αρέσει. Εμείς προσπαθούμε, εκτός από το να κατακτούμε τίτλους, να διασκεδάζουμε τους φιλάθλους μας και να κερδίζουμε με θεαματικούς τρόπους».

Όσο για το αν η χθεσινή βραδιά μπορεί να χαρακτηριστεί «ιστορική» (λόγω του πέναλτι πάντα), ο Ενρίκε έχει άλλη άποψη: «Δεν μου φαίνεται ιστορική. Ήταν μια όμορφη βραδιά καθώς νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν μια σχετικά φυσιολογική βραδιά. Όχι όμως ιστορική. Ιστορικές είναι η βραδιές που κερδίζουμε τρόπαια».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: