Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Αμφίβολος για ΠΑΟΚ ο Πράνιτς!!


Αμφίβολος για ΠΑΟΚ ο Πράνιτς

Με μία σύσπαση στον τετρακέφαλο αποχώρησε ο Ντάνιελ Πράνιτς από το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα κριθεί με την επιστροφή της ομάδας.

Με έντονες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αποχώρησε από το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Οι πρώτες εξετάσεις από τους γιατρούς του «τριφυλλιού» έδειξαν πως ο Κροάτης μπακ-χαφ έχει υποστεί μία σύσπαση και το πρόβλημα δεν δείχνει σοβαρό.

Ωστόσο, σήμερα θα γίνει αναλυτική εξέταση του διεθνούς άσου, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού. Στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί ανησυχία για την κατάσταση του Πράνιτς και αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντρέα Στραματσόνι, εκτός από τον Κροάτη που είναι αμφίβολος, δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς και τον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος χθες αποβλήθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Οι «πράσινοι» δεν επέστρεψαν χθες από τα Γιάννενα, καθώς ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για τις 20:30 πτήση προς Αθήνα, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα στην περιοχή. Μαζί με την πρώτη ομάδα έμειναν και οι Νέοι του συλλόγου, οι οποίοι έδωσαν παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του «Άγιαξ της Ηπείρου».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: