Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Χριστόπουλος: «Η ΑΕΚ υπερέχει από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ»


Χριστόπουλος: «Η ΑΕΚ υπερέχει από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ»

Την άποψη ότι η ΑΕΚ είναι ανώτερη από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιάννης Χριστόπουλος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο πάθος των δύο ομάδων για τη νίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός πως και οι δύο ομάδες πρόσεξαν πρώτα τα… μετόπισθεν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιλογή του Μπαρόχα αντί του Ανέστη. Επίσης, χαρακτήρισε ανώτερη ομάδα στην παρούσα φάση την Ένωση από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα για:

-το αν ήταν νίκη του... Πογέτ: «Δεν μπορώ να το δω ως νίκη του Πογέτ στα… σημεία. Είδα ότι και οι δύο προπονητές δεν ήθελα να χάσουν και από εκεί και έπειτα να προσπαθούν με την ατομική ποιότητα ορισμένων από τους ποδοσφαιριστές που έχουν να πάρουν το παιχνίδι. Οι δυο ομάδες πρόσεχαν την αμυντική τους λειτουργία. Μετά την αποβολή άλλαξαν τις ισορροπίες παρόλα αυτά δεν φαινόταν ιδιαίτερη διαφορά στο γήπεδο».

-το που κρίθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως ήταν ένας αγώνας που οι ποδοσφαιριστές και των δυο έδειχναν ότι το θέλουν πολύ. Είδαμε πολλές δυνατές μονομαχίες και αυτό συνεχίστηκε και μετά την αποβολή. Οι Παίκτες του Ολυμπιακού έδειχναν να μην επηρεάζονται ιδιαίτερα και έπειτα η ΑΕΚ αλλάζοντας τον σχηματισμό της σε 4-4-2 κοίταξε πρώτα την άμυνα της και μετά να δημιουργήσει δύο με τρεις φάσεις που θα τις έδιναν ένα γκολ, όπως και έγινε . Το βασικό χαρακτηριστικό της αναμέτρησης όμως ήταν η αγωνιστικότητα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες».

-τη μαχητικότητα του Ολυμπιακού παρά το αριθμητικό μειονέκτημα: «Πάντα όταν είσαι μία μεγάλη ομάδα πρέπει να κυνηγάς τη νίκη ανεξαρτήτου αριθμητικού πλεονεκτήματος. Η ΑΕΚ προσπάθησε στο πρώτο παιχνίδι να βγει επιθετικά. Το ίδιο έκανε και ο Ολυμπιακός ώστε να αποφύγει την ήττα, αυτό υπάρχει στο DNA τους».

- την επιλογή του Μπαρόχα αντί του Ανέστη: «Μπορεί να υπήρχε κάποιο μικροπρόβλημα με την Ανέστη ή απλά ο Μπαρόχα να έδειξε σε εκπληκτική κατάσταση μέσα στη βδομάδα και να ήθελαν να του δώσουν την ευκαιρία. Αυτό μόνο από την ΑΕΚ μπορούμε να το μάθουμε με ασφάλεια».

-το αν υπερέχει η ΑΕΚ από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ: «Η ΑΕΚ υπερέχει αυτή τη στιγμή, δείχνει πιο ομάδα τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο κι απ’ τον ΠΑΟΚ. Έχει πολύ κοντά τις γραμμές της. Ο Πογέτ κοιτάει πρώτα την άμυνα και πέρα από την καλή άμυνα η ΑΕΚ έχει παίκτες με ποιότητα επιθετικά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς τραυματισμούς που του έχουν προκαλέσει πολυάριθμα κενά. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά πάνω-κάτω στην απόδοση του. Από εκεί και έπειτα η ΑΕΚ είναι πιο ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: