Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Λεοζίνιο: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλότερα»


Λεοζίνιο: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλότερα»

Για τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λεοζίνιο.

Στο γεγονός ότι ο Ηρακλής μπορεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά απ’ ότι βρίσκεται στάθηκε ο ποδοσφαιριστής και σκόρερ του «γηραιού» στην Τούμπα, Λεοζίνιο.
Ο κεντροεπιθετικός του Ηρακλή μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το γκολ που σημείωσε καθώς επίσης δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον κόσμο του «γηραιού».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λεοζίνιο στον «Arena FM 89.4» της Θεσσαλονίκης

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:«Ήταν ένας καλός αγώνας και παίξαμε με ένα δυνατό αντίπαλο, μέσα σε μια δυνατή έδρα. Στους ποδοσφαιριστές αρέσει να παίζουν τέτοιους αγώνες και πολύ περισσότερο να τους κερδίζουν».

Για το γκολ που σκόραρε : «Έκανα ένα καλό κοντρόλ και ο αμυντικός πέρασε από μπροστά μου. Στην συνέχεια το μόνο που είχα να κάνω ήταν να σουτάρω και να σκοράρω. Δεν ήταν λάθος του αμυντικού, απλά το κοντρόλ ήταν καλό και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Όταν τέλειωσε ο αγώνας, μου είπαν ότι είχαμε να κερδίσουμε στην Τούμπα από το 2003. Μάλιστα και τότε είχε σκοράρει ένας βραζιλιάνος (Σ.Σ. Φοφόνκα) και χάρηκα ιδιαίτερα που βοήθησα την ομάδα μου. Πάνω από όλα όμως έπαιξε ρόλο η τακτική του προπονητή μας. Ήξερε καλά τον αντίπαλο και έπρεπε από την μεριά μας να ανταποκριθούμε στα πλάνα τα οποία είχε καταστρώσει.
Ολόκληρη την εβδομάδα δουλέψαμε σημαντικά πάνω στην τακτική και μας είπε να κινούμαστε όλοι μαζί και γρήγορα για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Σε τέτοιες αναμετρήσεις δύσκολα βρίσκεις ελευθέρους χώρους. Ωστόσο ο Βέλλιος «τραβούσε» παίκτες για να τον μαρκάρουν και αυτό μου έδινε κάποιους χώρους για να κινούμαι ελεύθερα.
Οι φίλαθλοι του αντιπάλου, είδαν την προσπάθεια που κάναμε μέσα στο γήπεδο. Τρέξαμε αρκετά, παλέψαμε και κερδίσαμε τον αγώνα. Εμείς ήμασταν χαρούμενοι στα αποδυτήρια και το ευχαριστηθήκαμε. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ηρακλή, κατάλαβα ότι ήρθα σε μια οικογένεια. Έτσι δεν είχα πρόβλημα να προσαρμοστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου.
Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα. Παίζουμε με ΑΕΚ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό. Για αυτό θα πρέπει να ξεχάσουμε από σήμερα κιόλας τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την ΑΕΚ. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Θα πρέπει να συνεχίσουμε βήμα με βήμα και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλότερα. Πρέπει όμως να είμαστε προσγειωμένοι
».

Για τους φιλάθλους του Ηρακλή: «Όλους τους παίκτες του αρέσει να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Πολύ περισσότερο όταν παίζουμε στην έδρα μας. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και με τους φιλάθλους μας, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: