Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ο Τζόρνταν αποθέωσε τον Κόμπι!! (video)


Ο Τζόρνταν αποθέωσε τον Κόμπι (video)

Όταν είσαι ο κορυφαίος, δεν υπάρχει λόγος να έχεις κανένα κόμπλεξ. Ο Μάικλ Τζόρνταν τίμησε με τα λόγια του τον Κόμπι Μπράιαντ αποκαλώντας τον σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ.

Είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποδίδει τιμές σε όσους τις αξίζουν. Ο λόγος για τον Μάικλ Τζόρνταν, που στο περιθώριο του All Star Game ύμνησε τον Κόμπι Μπράιαντ.

«Ο Κόμπι αποχωρεί με τον τρόπο που θέλει. Πρόσφερε μεγάλη χαρά στο παιχνίδι. Οι φίλαθλοι και όσοι είναι μέρος του παιχνιδιού τον τίμησαν και του αξίζει. Ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ και περιμένω να δω τι θα κάνει μετά. Σίγουρα έχει κάποια σχέδια και ανυπομονώ να δω πώς θα πάει η ζωή του από εδώ και πέρα, με τη γυναίκα του και τα παιδιά του», τόνισε ο «Air».

Όσο για το αν νιώθει περήφανος για την κληρονομιά που άφησε βλέποντας το ΝΒΑ να προοδεύει διαρκώς, ο θρύλος των Μπουλς και νυν ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς είπε: «Υπήρχαν και άλλοι πριν από μένα και υπάρχουν και μετά από μένα. Είναι ένα κομμάτι της διαδικασίας. Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί, το ΝΒΑ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και η αγάπη για το άθλημα είναι μεγάλη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: