Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Πολύ κοντά στην έξοδο ο Άρνεσεν!!!


Πολύ κοντά στην έξοδο ο Άρνεσεν!

Ώρες φαίνεται πως μετράει στον ΠΑΟΚ ο Φρανκ Άρνεσεν, ενώ μένει (τουλάχιστον προς το παρόν) ο Ιγκόρ Τούντορ. Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του που διευκολύνει τον Ιβάν Σαββίδη.

Σε πολύ δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται ο Φρανκ Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης χρεώνει τη μεγαλύτερη ευθύνη στον αθλητικό διευθυντή του «δικεφάλου του Βορρά» για την κάκιστη πορεία της ομάδας.

Άλλωστε, από τα τέλη του περασμένου έτους είχε δείξει δυσαρέσκεια το αφεντικό του συλλόγου για το έργο του Δανού, αλλά φαίνεται πως το γυαλί έχει… ραγίσει και δεν πρόκειται να κολλήσει. Από τον περασμένο Δεκέμβριο άλλωστε, οι δύο άνδρες δεν έχουν επαφές και αυτό το γεγονός μαρτυράει πολλά και φαίνεται ότι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν το εμπιστεύεται. Παράλληλα, χθες δεν βρέθηκε καν στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Σημαντικό στοιχείο είναι ο όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο και δεσμεύει τις δύο πλευρές. Είναι τριετούς διάρκειας και μπορεί να σπάσει έως τις 31 Μαρτίου, αλλά πρέπει να πάρει αποζημίωση ο Άρνεσεν. Αν δεν συμβεί μέχρι τότε, μετατρέπεται σε κλειστό και θα είναι πολύ πιο δύσκολο να λυθεί.

Σε ό,τι αφορά τον Ιγκόρ Τούντορ, ο Ιβάν Σαββίδης είναι διατεθειμένος να του δώσει ακόμη μια ευκαιρία, αλλά πόσο σίγουρος μπορεί να νιώθει ένας προπονητής για τη θέση, όταν η ομάδα του μετράει επτά ματς χωρίς νίκη…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: