Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Εξέδρα του «Ολντ Τράφορντ» παίρνει το όνομα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον!!


Εξέδρα του «Ολντ Τράφορντ» παίρνει το όνομα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Στην απόφαση να μετονομάσει τη «South Stand» του «Ολντ Τράφροντ» σε «Sir Bobby Charlton Stand», προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τιμώντας τη θρυλική μορφή του συλλόγου.

Ένας σύλλογος για να έχει μέλλον οφείλει να τιμά το ένδοξο παρελθόν του. Έτσι και η Μαν. Γιουνάιτεντ θα τιμήσει τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον δίνοντας το όνομά του σε μια εξέδρα του «Ολντ Τράφορντ».

Η διοίκηση αποφάσισε να μετονομάσει τη «South Stand» σε «Sir Bobby Charlton Stand», προς τιμήν αυτού του εμβληματικού ποδοσφαιριστή, που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και της εθνικής Αγγλίας.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας ονομασίας, αναμένεται να γίνουν στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Έβερτον στις 2 Απριλίου.

O Σερ Μπόμπι Τσάρλτον είχε 758 συμμετοχές και 249 γκολ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ κατακτώντας μαζί της τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Πρωταθλητριών.

«Ο Μπόμπι είναι απλά η πιο χαρακτηριστική φιγούρα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ένας παίκτες, ένας διπλωμάτης, ένας τζέντλεμαν και ένας ακούραστος εργάτης της φιλανθρωπίας. Εκπροσωπεί οτιδήποτε είναι καλό για το ποδόσφαιρο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: