Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Βάργκας: «Κομμάτι της ιστορίας αυτή η νίκη»


Βάργκας: «Κομμάτι της ιστορίας αυτή η νίκη»

Ιστορική νίκη χαρακτήρισε αυτή επί του Ολυμπιακού ο Ρόναλντ Βάργκας. «Η ΑΕΚ έδωσε απάντηση», τόνισε. «Να συνεχίσουμε να είμαστε οικογένεια», πρόσθεσε ο σκόρερ του ντέρμπι.

Πανευτυχής για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την αποθέωση που γνώρισε ο ίδιος ως σκόρερ της ΑΕΚ δήλωσε ο Ρόναλντ Βάργκας στην «Ώρα για Σπορ». Ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα χαρακτήρισε ιστορική τη βραδιά του Σαββάτου και αναφέρθηκε στα «κλειδιά» της επιτυχίας θέτοντας ως επόμενο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα μίλησε για:

-τα συναισθήματά του για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Προσπαθώ να το ζήσω με τον καλύτερο τρόπο όσο πιο πολύ μπορώ γιατί στο ποδόσφαιρο αυτές οι στιγμές περνάνε πολύ γρήγορα μιας και σε μια-δυο μέρες πρέπει να γυρνάμε σελίδα. Το ντέρμπι αυτό θα αποτελέσει μέρος της ιστορίας και αυτό κάνει τόσο εμένα όσο και τους συμπαίκτες μου να αισθανόμαστε τυχεροί».

-το γκολ του που έκρινε το ντέρμπι: «Δεν περίμενα να σκοράρω, αν και πάντα μπαίνω με όρεξη να βάλω γκολ, να δώσω ασίστ ή να βοηθήσω την ομάδα. Θέλαμε να γιορτάσουμε τη νίκη και να σπάσουμε το αήττητό τους και το καταφέραμε. Χαίρομαι διπλά γιατί έγινε με δικό μου γκολ».

-τα στοιχεία που έκριναν τον αγώνα: «Πιστεύω πως σημαντικά στοιχεία ήταν η συγκέντρωση, η όρεξη και η συμπεριφορά που έδειξε ο καθένας μας στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κάναμε πολλά λάθη κι εκμεταλλευτήκαμε αυτά του αντιπάλου. Πολύ σημαντική ήταν και η στήριξη από τον κόσμο μας. Θα έπρεπε να είμαστε έτσι σε όλα τα παιχνίδια, μια οικογένεια στις καλές και τις κακές στιγμές. Ήταν μια δίκαια, μπορώ να πω μια πανάξια νίκη».

-το αν η νίκη αυτή συνιστά απάντηση της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έδωσε απάντηση ότι είμαστε καλή ομάδα και παρόλο που είμαστε μια καινούρια ομάδα είμαστε πολύ ενωμένοι σε ομαδικό επίπεδο. Έχουμε εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η συνέχεια και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά για να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να παίξουμε στην Ευρώπη. Πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: