Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Παναιγιάλειος: «Να διαγραφεί ο Μπαλατσούκας»


Παναιγιάλειος: «Να διαγραφεί ο Μπαλατσούκας»

Τη διαγραφή του διαιτητή Μπαλατσούκα για τα σφυρίγματά του στο παιχνίδι με τη Λαμία, ζητάει ο Παναιγιάλειος με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει τη διαγραφή του διαιτητή Μπαλατσούκα εξέδωσε ο Παναιγιάλειος, που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του τελευταίου στο παιχνίδι με την Λαμία. Η ομάδα του Αιγίου κάνει λόγο για «οφθαλμοφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι» που δεν υπέδειξε ο κ. Μπαλατσούκας, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει ότι η διαιτησία του θα πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Οι τρεις οφθαλμοφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ ημών, αν μη τι άλλο, υπονομεύουν την προσπάθεια της διοίκησης αλλά (κυρίως) των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο.Τα πάντα πλέον γίνονται τόσο απροκάλυπτα, που κάποιοι δεν πτοούνται ούτε από το γεγονός ότι δίνουν… ρεσιτάλ σε «ζωντανή» μετάδοση, καθώς το βίντεο του αγώνα από τον ΟΤΕ TV αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των όσων καταγγέλλουμε.

Ελπίζουμε η διαιτησία του κ. Μπαλατσούκα να διδάσκεται στα επόμενα… επιστημονικά σεμινάρια του κλάδου ως μια από τις πιο επιτυχημένες διαιτησίες των τελευταίων χρόνων στο επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο… Ζητάμε δε τη διαγραφή του από τους πίνακες διαιτητών και, εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, σε κάθε περίπτωση να μην ξανασφυρίξει αγώνα τού Παναιγιαλείου.

Κλείνοντας, θέλουμε να ελπίζουμε πως ο ιστορικός Παναιγιάλειος δεν θα ξανασυναντήσει παρόμοιους διαιτητές που θυμίζουν μαύρες εποχές τού ελληνικού ποδοσφαίρου. Και κάτι τελευταίο, το οποίο κάποιοι ας λάβουν σοβαρά υπόψιν τους: Η υπομονή έχει και τα όριά της!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: