Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Άργησε κι έμεινε εκτός αποστολής ο Βιγιαφάνιες!!


Άργησε κι έμεινε εκτός αποστολής ο Βιγιαφάνιες

Η καθυστερημένη προσέλευσή του στην προπόνηση του Σαββάτου, λόγω παρανόησης, ήταν η αιτία που ο Λούκας Βιγιαφάνιες έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Η απουσία του Λούκας Βιγιαφάνιες από την αποστολή του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον ΠΑΣ προκάλεσε έκπληξη, αλλά σύμφωνα με την «Πράσινη» οφείλεται σε πειθαρχικό παράπτωμα και όχι σε αγωνιστικούς λόγους.

Ο Αργεντινός ακραίος νόμιζε πως η προπόνηση του Σαββάτου είχε οριστεί για τις 15:00 κι όταν δεν έφτασε στο Κορωπί στις 13:30 οι άνθρωποι της ομάδας τον αναζήτησαν. Ο νεοαποκτηθείς άσος έτρεξε αμέσως στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και εξήγησε στον Αντρέα Στραματσόνι πως επρόκειτο για παρανόηση, ωστόσο ο λάτρης της πειθαρχίας Ιταλός τεχνικός επέλεξε να μην πάρει καν τον παίκτη στην 20μελή αποστολή θέλοντας προφανώς να στείλει ένα μήνυμα σε όλη την ομάδα.

Φυσικά ο «Στράμα» δέχτηκε την εξήγηση και την απολογία του Βιγιαφάνιες, το θέμα θεωρείται λήξαν και ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: