Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Δεν είπε κουβέντα για Καλογερόπουλο ο Ντάλας!!


Δεν είπε κουβέντα για Καλογερόπουλο ο Ντάλας

Παρά τα δημοσιεύματα πως ο Χιου Ντάλας χρησιμοποίησε ως παράδειγμα προς αποφυγή την αποβολή του Μποτία από τον Καλογερόπουλο, ο Σκωτσέζος πρώην διαιτητής δεν είπε το παραμικρό.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Χιου Ντάλας στη διάρκεια των σεμιναρίων του στους διαιτητές το Σαββατοκύριακο τόνισε πως ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος κακώς απέβαλε τον Αλμπέρτο Μποτία στο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, λέγοντας στους ρέφερι πως ο Χρήστος Αραβίδης δεν ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον Σάββα Λιβάνιο και το ρεπορτάζ του που μετέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Σκωτσέζος πρώην διαιτητής δεν είπε το παραμικρό για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ αρκέστηκε να πει στον ρέφερι του ντέρμπι πως τον είδε… κουρασμένο.

Όσον αφορά στη βαθμολογία του παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκου στον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και ακόμη δεν είναι σαφές αν του έβαλε χαμηλή βαθμολογία ή όχι και αν τίθεται θέμα να βγει εκτός πινάκων για λίγες αγωνιστικές, σε μια μορφή «τιμωρίας» για τις αποφάσεις του. Πιθανότατα η βαθμολόγηση του παρατηρητή θα αποτελεί αποτέλεσμα της εξέτασης του βίντεο του αγώνα, καθώς περιλαμβάνει πολλές δύσκολες φάσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: