Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Γεμάτο 0-0 στο Παγκρήτιο...


Ο Φραγκουλάκης σε προσπάθειά του κόντρα στην Λάρισα Σε ένα παιχνίδι, που παρά το γεγονός πως δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, είχε πολύ χορταστικό θέαμα, Εργοτέλης και Λάρισα πήραν από έναν βαθμό στο Παγκρήτιο (0-0), στο ματς που ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική και είχε αναβληθεί εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου του Αντόνιο Ντε Νίγκρις.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες άρχισαν σιγά σιγά να ανεβάζουν ρυθμούς, το παιχνίδι άνοιξε και οι πρώτες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Λεάλ στο 12ο λεπτό όμως σημαντικότερες ευκαιρίες είχαν σαφώς οι φιλοξενούμενοι, με κυριότερη τη φάση του 30ου λεπτού, όταν ο Τουάμα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασίου, παρότι βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή.

Οι δύο γκολκίπερ φώναξαν «παρών» όποτε χρειάστηκε και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο 45λεπτο δημιουργήθηκαν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες εκατέρωθεν, όμως και πάλι ο Εργοτέλης που έφτασε πιο κοντά στο γκολ. Στο 52' η κεφαλιά του Μπούντιμιρ έφυγε ελάχιστα άουτ ενώ στο 68' ο Ρομάνο αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Μάλαρζ.

Στο 83' ο Λεάλ βρέθηκε και πάλι απέναντι στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, αλλά από πλάγια θέση και το πλασέ του δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην ΑΕΛ με τον Γρηγόρη Αθανασίου να "απογειώνεται" και να απομακρύνει τη βολίδα του Ρομέου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη αγωνίστηκε για έκτη μόλις φορά με τη φανέλα της κρητικής ομάδας (πρώτη φετινή) και παρέμεινε χωρίς ήττα.

Οι Κρητικοί, με την 3η εντός έδρας ισοπαλία τους, έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην 4η θέση της βαθμολογίας, που θα ήταν και η καλύτερη στην ιστορία τους ενώ οι «βυσσινί»¨κατέκτησαν την 3η ισοπαλία τους μακριά από το Αλκαζάρ, αν και θα μπορούσαν να πετύχουν και κάτι καλύτερο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Εργοτέλης δεν έχει δεχτεί γκολ σε τρία διαδοχικά ματς! Γήπεδο: "Παγκρήτιο"
Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Αθανασίου, Ρουμπάκης, Κοροδονούρης, Σασιασβίλι, Γελαδάρης, Μπέτο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης (75' Βερπακόφσκις), Τσεσνάουσκις (61' Ρομάνο), Λεάλ, Μπούντιμιρ (88' Ογκουνσότο)
Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μάλαρζ, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Ρομέου (90+ Ααράμπ), Τουάμα (78' Κυριακίδης), Κάσας, Μετίν (78' Γιαννακόπουλος), Αμπουχατζίρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: