Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Όλα καλά με Μουσλίμοβιτς


Επιμέλεια: Δ.M.

«Απών» από τη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα ίωσης του γαστρεντερικού συστήματος. Ο Βόσνιος επιθετικός, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αποδείχτηκε ότι δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Ο 28χρονος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει σήμερα κιόλας στη Σουρωτή, προκειμένου να συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γκαρσία λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε, ενώ το πρόγραμμα αποθεραπείας του συνέχισε και ο Λούσιο Φιλόμενο. Εκτός αγωνιστικών πλάνων παραμένουν οι Ντάριο Κρέσιτς και Ολιβιέ Σορλέν.

Μόνο τα διαδικαστικά

Μόνο οι υπογραφές έχουν απομείνει προκειμένου ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» που θα τον «υποχρεώνει» να φοράει τη φανέλα της ομάδας μέχρι το 2013 και μάλιστα, με αυξημένες αποδοχές κατά 20-30 χιλιάδες ευρώ και αύξηση της ρήτρας έως και 12 εκάτ.! Ωστόσο, ο 23χρονος μέσος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τίποτα, λέγοντας ότι «ακόμη δεν υπογράψαμε». Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα είναι έτοιμα τα έγγραφα προς υπογραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: