Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Νοσοκομείο η Καβάλα...


Σουλτανίδης και Ονουάτσι πανηγυρίζουν... Να ξεχάσουν το παιχνίδι με τη Λάρισα θέλουν στην Καβάλα, που προετοιμάζονται για τη «μάχη της Κρήτης». Ο Βαγγέλη Γούτης, ξέρει ότι το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι πολύ διαφορετικό, κάτι το οποίο έχει πει από την αρχή της βδομάδας στους παίκτες του. «Ο Εργοτέλης είναι μία ποιοτική ομάδα και έχει πολύ καλή λειτουργία σε όλους τους τομείς», είπε μεταξύ των άλλων ο Αθηναίος προπονητής στους παίκτες, «θα πρέπει και στα 90 λεπτά να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί τα λάθη κοστίζουν απέναντι σε αυτή την ομάδα».

Ο τεχνικός της Καβάλας, που χθές είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση του Εργοτέλη από την τηλεόραση, στο παιχνίδι με τη Λάρισα, ξέρει ότι οι λεπτομέρειες, όπως άλλωστε και στο Αλκαζάρ, θα γείρουν την πλάστιγγα.

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν ο ΑΟΚ, είναι πως αν και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, δε μπορεί να τις μετουσιώσει σε γκόλ, κάτι που του έχει κοστίσει πολλούς βαθμούς και σίγουρα η βαθμολογική του θέση θα ήταν διαφορετική. Η έλλειψη κάποιου «γκολτζή» είναι γνωστή, κάτι που άλλωστε ωθεί τη διοίκηση της ΠΑΕ να «χτενίζει» εδώ και πολύ καιρό την Ευρώπη, ώστε να μπορέσει να βρεί τον παίκτη που θα δώσει μία άλλη δυναμική στην επιθετική γραμμή της ομάδας, κάτι που σίγουρα δεν έχει καταφέρει να κάνει μέχρι τώρα ο Ντιόγκο Ρινκόν.

Στην ΠΑΕ είναι δεδομένο πλέον, ότι δε μπορούν να ασχοληθούν με την καθημερινή προπονητολογία-πλέον- που θέλει δυο-τρεις προπονητές να προτείνονται για τον ΑΟΚ. Ήταν η σειρά των Μαρκαριάν-Αναστόπουλου-Δερμιτζάκη αυτή τη φορά να δουν το φως της δημοσιότητας, πως είναι υποψήφιοι για τη θέση του προπονητή. Από πλευράς της Καβαλιώτικης ΠΑΕ, δε μπαίνουν καν στη λογική να διαψεύσουν και όπως χαρακτηριστικά έλεγε χθές κάποιος άνθρωπος της διοίκησης, «θα έπρεπε κάθε μέρα να ασχολούμαστε μόνο με τις διαψεύσεις»...

Το Νο1 πρόβλημα αυτή τη στιγμή στον ΑΟΚ είναι η συμμετοχής του Γουϊλσον Ορούμα στην Κρήτη. Γίνεται ένας αγώνας δρόμου να προλάβει ο Ορούμα και να λύσει έτσι ένα τεράστιο πρόβλημα στο κέντρο της ομάδας, που όπως φάνηκε ήταν καταλυτικό για την εξέλιξη του αγώνα στο Αλκαζάρ. Από την άλλη θα θυμίσουμε, πως Ρινκόν, Σουλτανίδης και Ιωάννου είναι ανέτοιμοι και αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η απουσία του τιμωρημένου Παβίσεβιτς. Το μόνο καλό νέο για τον Γούτη, είναι σαφώς η επιστροφή του Ντουγκλάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: