Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Άρσεναλ και... μεταγραφές

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/c220cac57062ec20bab31eb3ab2b6890_L.jpg?1259735917?1259735917?1259735917

Εξελίξεις αναμένονται στα μεταγραφικά μετά το ματς με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή προέχει η πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Από τη στιγμή που μπήκε ο Δεκέμβριος, τα μεταγραφικά ζητήματα θα μπουν στην τελική ευθεία. Είναι δεδομένο ότι μετά το ματς της επόμενης Τετάρτης με την Άρσεναλ θα υπάρξουν νεώτερα αφού τότε ο Σωκράτης Κόκκαλης θα ανάψει το «πράσινο» φως για τις όποιες κινήσεις γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. Η αγωνιστική άνοδος του Κώστα Μήτρογλου σε συνδυασμό με την αναβλητικότητα στο θέμα Αντριάνο έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σε άλλες λύσεις για την επίθεση. Τις τελευταίες μέρες «παίζει» πολύ δυνατά το όνομα του Φρεντ της Φλουμινένσε ο οποίος διαθέτει το «πακέτο» που αναζητά ο Ζίκο. Το μόνο που του λείπει είναι το κοινοτικό διαβατήριο. Τον Ιανουάριο μένει ελεύθερος, ενώ ο ίδιος ζητά 3-4 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ξεχάσει την αριστερή πτέρυγα και το όνομα του Νέρι Καστίγιο έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Ο Μεξικανός άσος θέλει να μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ και έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Επίσης έτοιμος να επιστρέψει είναι και ο Λομάνα Λούα Λούα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Αλ Αράμπι. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν τελειωμένη την επιστροφή του, αλλά στο λιμάνι δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το «ΦΩΣ» ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο μάτι τον Μούσα Ντεμπελέ της Αλκμαάρ και μάλιστα φέρεται να έχει κάνει κρούση στον ολλανδικό σύλλογο. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ολλανδίας ζητούν 14 εκατομμύρια ευρώ καθώς υποστηρίζουν ότι πριν από 3,5 χρόνια είχαν δώσει το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Βίλεμ προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: